PR CUAET
-
Ви оплатили тільки 575 дол з людини?
-
Ви можете вислати скріншот, як виглядає пропущена інформація у ваших формах? Тільки замалюйте персональну інформацію, де вона є
-
привіт, отримали вчора запит на оплату біометрії, ми її оплатили декілька місяців тому, нам потрібно просто додати до файлу до оплати, чи вони вже можуть побачити його та надіслати мейл підтвердження? та має бути ше один емейл на апоінтмет чи можна зразу шукати місця. та 7 днів це на оплату чи час шоб пройти біометрію? багато питань🥲
-
Сpoчнo нужны людu для удалeннoгo coтpуднuчеcтва: Заpабoтoк oт 2500$ в мec. От тeбя: - мoбuльный тeлeфoн uлu кoмпьютep - 1-2 чаcа в дeнь - cпocoбнocть к быcтpoму oбучeнuю Пoдpoбнocтu - ЛС
-
Без запроса на биометрию вы не сможете записаться, надо письмо. Дают 30 дней на прохождение.
-
Ви все правильно зрозуміли, як на мене.
-
По ю4ю тоже пути легализации очень сильно ограничены
-
vm.tiktok.com/ZMhPr864k
-
Підкажіть, будь ласка, адресу консульства в Оттаві. За адресою посольства висить табличка з адресою іншою. Яка з них вірна? 🙏
-
Скажи пожалуйста, я гражданин Израиля с 96 получил Украинский паспорт будучи в Израиле, (консульский учёт). У меня родственники граждани Канада. Могу ли я подать на Pr?
-
Та що на фото - вірна
-
Message from user Светлана has been removed because this user is in spam list (???)
-
Мы ждём... подача 20 марта Уже закончились наши WP и VP 12 октября
-
Message from user Ксения Краснова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Toronto (kids): З'явились доступні слоти: 2024-10-31
-
Правильно
-
Не пошкодить, бо це інша держава
-
Такс я вже переживати почала🙈 чи це правильно для 2дорослих +2 дітей?
-
Скажи пожалуйста, я гражданин Израиля с 96 получил Украинский паспорт будучи в Израиле, (консульский учёт). У меня родственники граждани Канада. Могу ли я подать на Pr?
-
😆😭 в мене ж глаз типатися буде вже з цими каруселями🙌🏻
12 Jan 2024, 17:45
291269/433028
4 minutes ago