PR CUAET
-
Головне не забудьте прикласти лист з поясненнями. Я думаю дату треба писати найближчу яку можете або щось типу 9999.12.31. І поясніть це в листі. Якщо маєте гроші зверніться до міграційного консультанта - він допоможе оформить
-
Його UCI номер
-
Там потрібен номер, який підтягується при авторизації через BankID. Змініть номер в своєму банку на актуальний.
-
Ви головний аплікант? Питаю, бо ви пишете, що не працюєте, сидите з дитиною. У мене така сама ситуація.тому спитала.
-
Вчора намагались, усе заповнили, підгрузили, анкету не змогли заповнити, бо пише, що дата закінчення vr повинна бути далі, ніж сьогодні(( ось і питаю, що робити, може є до кого можна звернутись. Або куди піти, щоб допомогли
-
Добрий ранок Підкажіть будь ласка як правильно подати на екстрену кризу чекаємо на продовження з березня А в дитини закінчується вже ,, Ще не писали і не дзвонили туди , що там правильно вибрати в кризовій щоб лист потрапив куди треба ? Дякую
-
Так в мене актуальний номер в моно, а на сайті дії там тільки номер вводиться 380 і тд. Чи підійде штамп з місцем прописки у внутрішньому укр. паспорті як заміна виписки про місце проживання?
-
Доброго дня. Я працюю pharmacy assistant і входжу під Noc 3. Підкажіть як зробити job offer for express entry. Я маю написати вручну а мій роботодавець підпише? Чи він це все має робити? І є ще LMIA. Воно теж потрібне ? Я не до кінця розумію, деякі пишуть якщо працюєш по ворк перміт то воно автоматично є LMIA. Людоньки допоможіть🙏
-
Дякую дуже
-
тоді була б підвищенна не та народжуванність, яку хотіли б 😅😅
-
А могли бы и рождаемость повысить!
-
Якщо у вас паспорт кнмжечкою то копія сторінки з пропискою цілком підходить.
-
Вообще странно, ведь рейтс щяс падает значит и квартиры должны скоро начать рости в цене.Такого априори быть не может если рейт упадет к примеру до 3-4% а квартиры начнут падать в цене. Тогда можно будет начать говарить что рынок сошел с ума.
-
Так звісно… Слава Богу знайшлась людина яка поділилась контактом фірми. Це один можливий варіант на сьогоднішній день🙏
-
Печально, у меня сейчас такое с монобанком, а других банков не осталось)
-
В Україні при втраті паспорта треба писати заяву до поліції і якщо не помиляюсь публікуватись в місцевих газетах про втрату(такі були правила ) можливо зараз достатньо заяви до поліції. Я на сайті консульства читала що якщо в Канаді втрачений паспорт то треба їм принести репорт від поліції що паспорт втрачено і на основі цього зроблять новий.
-
LMIA це окремо, до ВП на CUAET відношення не має. Запитайте керівника, чи можуть з оформлення його допомогти, це вам додасть 50 балів
-
Добрый! У меня была также ситуация Вы все правильно делаете - подгружаете все необходимые документы через веб форму, а также прикрепляете loe
-
Яке концульство?
-
А можна голосувалочку - скільки подалися/планує податися в останній місяць програми?
12 Jan 2024, 17:45
291343/431151
3 minutes ago