PR CUAET
-
Як взнати чи він є?
-
Зникла заявка по АOS. 😭 Сподіваюсь, це тимчасово, бо вони там щось роблять, здається. У всіх все на місці?
-
Здебільшого має бути HR відділ, але є компанії, особливо якщо невеликі- то просять все робити самостійно. Раджу робити разом з консультантом
-
Теж цікавить...
-
Якщо в вас є ЛМІА - перероблять най офер під нього, з зазначенням номеру і буде додатково 50 балів
-
Дякую. Він мені сказав приготувати все а він підпише. То я розумію що я це маю робити правильно?
-
Бажано АТІО, бо перед федеральним йдуть онтарійські офіцери
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как связать аппликацию на PR с секьюрити аккаунтом. В выпадающем окне отсутствует программа Ukrainian family reunification.
-
Зазвичай потрібен іміграційний адвокат чи хтось у компанії, хто буде цим займатись
-
Ні, це не ви робите, а сам роботодавець, це не швидкий процес, хіба що по global talent. Це спеціальна процедура, за результатами якої оформлюється LMIA
-
А чого більшість жінок пише за резерв +? 😁😁
-
Update: 11.11.23 application submitted 02.01.2024 rfq for biometrics 16.01.2024 biometrics passed 23.09.2024 rfq for travel form IMM5562 17.10.2024 eligibility letter + rfq for financial information
-
Ну, на крайній випадок, якщо нічого не виходить, а треба терміново, то є ще сайт Дії.
-
Подскажите, пожалуйста, опекунские документы для ребенка, - это что? У нас решение суда о разводе, а про опеку ничего не упоминается( в курсе кто-нибудь? 🙏🌸
-
Адвокат для ЛМІА не потрібен, буде дорожче ніж консультант.
-
Так было всегда в Канаде когда падал рейт то и цены росли ( потом)
-
Або цікавляться за своїх чоловіків які на роботі, або медики можливо 🤷♂
-
Я давав в консульстві (Едмонтон) саме так прописку. Проблем не було
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно перейменовувати чек про оплату згідно правил? Дякую!
-
А почему? Рейт падает- больше людей могут себе позволить таунхаус/дом. Аренда падает, тк падает рейт и больше людей могут позволить себе недвижимость-инвесторам менее интересны кондо, спрос падает, растет предложение, цены снижаются. Хотя хз конечно. До 2022 квартиры лет 5 точно держались плюс минус, не росли в цене.
12 Jan 2024, 17:45
291367/433592
4 minutes ago