PR CUAET
-
Було б кориснл почути як саме робити нотатки доя спікінга, як за ті 30 сек встигнути. Я спромоглся в голові 2 ідеї взяти і нагадати собі що треба висновок робити
-
Якщо коротко, і так як я розумію, то без ред сілу(це кінцева ліцензія) ви не можете податися на опортюніті стрім
-
Більшість speaking завдань = 30 секунд на підготування. Лише на одне чи два завдання дається більше часу для підготування ( наприклад, завдання comparing and persuading - треба зробити вибір = 60 секунд і підготування 60 секунд ). Перед тим, як ви будете сідати здавати тест, то вам дадуть папірці і зможете робити ваші нотатки
-
Сподіваюсь вам тут хтось із консультантів відповість щодо отримання pr апрентісами, бо там не все так просто.
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
-
Як на мене правільніше сканувати. І докумеет читкіший і питань не повинно виникнути
-
Ой… звучить якось так зо дитина народжена в Канаді не супроводжує мене у Канаді..?🙈
-
UCI не міняється
-
Тобто за екзамен заплатити?
-
Всім доброго часу доби ,як відкрити дитині візу що народилася в Польщі дитині 4 місяці ,в нас всіх Кует ,хто стикався з таким підкажіть.Велике дякую.