PR CUAET
-
Нужен ПР мне, подаюсь через common law partner Canadian citizen, вопрос нужно ли его добавлять в это поле, так как тут partner, spouse и dependants все вместе
-
Благодарю! 🙏
-
А що раніше було написано?
-
А в мене точно тільки сьогодні з'явилося! Хоч це і дивно
-
Мені здається в мене так вже давним давно було 🤔
-
Нічого, не засмучуйтесь, я думаю, якщо б вони не зарахували, то вже б прислали запрошення на проходження нової. Ну і, наскільки я розумію, вони бекграунд чек без медицини не починають.
-
какую почту на автоответчике в Оттаве озвучивают? .. не могу разобрать переслушав раз 10 .. ottawa.imb.uka @ gmail.com /// или как? поправьте кто знает пожалуйста
-
Дякую. Аналогічно 😑
-
в чем ваш вопрос? что вы пытаетесь сделать? если вопрос: какой паспорт указывать в анкете? ответ: тот, который действующий и который вы выберете указывать. никакие связи с другими документами не есть обязательными
-
Мне кажется кто-то свистит. Они все просто хотят сделать деньги на доверчивых newcomers
-
Смутило здесь spouse и partner
-
я просто 'нет' отвечала. кто-то указывал канадское ID
-
29 жовтня рівно о 18 за часом консульства наступні слоти. Подивіться у закріплених повідомленнях групи. Там є підказки, як зловити слот
-
я, до речі, notes замовила, десь за тиждень маю отримати. От і подивимось, що там про медицину сказано і коли бекграунд чек почався.
-
AOR приблизно 9 міс чекати? Тим хто подається зараз може бути і довше?
-
Можна мати два паспорта. Треба клеїти нову візу, нічого не переноситься
-
Подскажите, фото ребенка до 18 лет тоже надо? Если в Польше, кто делал? Требование к фото каким образом объясняли?
-
Знайшла лише це
-
Можна сушити весла
-
Усім привіт Скажіть будь ласка 30 днів це лише щоб пройти мед огляд чи вже ircc має отримати результат ?
12 Jan 2024, 17:45
291559/437308
16 minutes ago