PR CUAET
-
[email protected] мабуть так
-
В мене така сама ситуація, вже оформила другий паспорт. Просто в консульстві коли прийдете подавати документи попросіть заяву на те щоб залишити попередній паспорт. В новий паспорт треба буде робити нову візу але якщо в старому віза ще дійсна то ви можете заїжджати і по ній.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, моя тетя получила визу CUAET еще в 2022 но надумала ехать только сейчас, письмо о рабочем разрешении ей не пришло, сможет ли она получить ВП в аэропорту, или потом если подастся онлайн?
-
Доброго дня, чи є в когось в Калгарі ампули Дімедролу які хтось привіз з України. Аналоги Бенадрілу знайшли тільки в таблетках, але вони не діють так як треба. Із сімейним лікарем зараз проблеми, тому рецепт на інʼєкції отримати зможемо фіг зна коли. Напишіть будь ласка в приват.
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, подались на новий ворк перміт ще 25го лютого 2024. Прийшло таке повідомлення. Я подавалась у ту ж саму дату, тільки на 20 хвилин пізніше, ніж хлопець, мені прийшло подовження ворк перміту ще в липні безкоштовно. Чому в хлопця так? В когось була подібна ситуація?