PR CUAET
-
дай Бог Вам здоровья)) верно! т
-
Хтось знає номер до податкової? Відправив листа, аби повідомити їм мій дохід до 2023, але без скутку, все одно шлють листи з нотісом.
-
ottawa.emb.ukr@gmail.com мабуть так
-
You are required to underoo the medical examination within 30 davs of the date of this letter.
-
вот запись автоответчика ... че он там говорит - не хочет распознавать ни чатЖПТ ни иные сервисы))
-
В мене така сама ситуація, вже оформила другий паспорт. Просто в консульстві коли прийдете подавати документи попросіть заяву на те щоб залишити попередній паспорт. В новий паспорт треба буде робити нову візу але якщо в старому віза ще дійсна то ви можете заїжджати і по ній.
-
drive.google.com/file/d/1pTjNp9pWEch1Skoir3x4yZZc3XIsHRis/view?usp=sharing
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, моя тетя получила визу CUAET еще в 2022 но надумала ехать только сейчас, письмо о рабочем разрешении ей не пришло, сможет ли она получить ВП в аэропорту, или потом если подастся онлайн?
-
не так прочитала, вони хочуть щоб ви переподали поштою..
-
это у всех, кто получал в аэропорту при влете Temporary resident permit и wp, влетая по SJTD. пока есть действующий TRP, они хотят подачу по почте на wp вместе с подачей на TRP.
-
ми не обирали :( заповнювала все так само, як і собі, 1в1, тільки окремою заявкою. Мені прийшло нормально все
-
Дякую
-
Добрий день, цікавить хороший міграційний консультант по Квебеку
-
цікаво чому Ви обрали подачу поштою, а не онлайн..
-
Велике дякую 🫶🏻
-
Доброго дня, чи є в когось в Калгарі ампули Дімедролу які хтось привіз з України. Аналоги Бенадрілу знайшли тільки в таблетках, але вони не діють так як треба. Із сімейним лікарем зараз проблеми, тому рецепт на інʼєкції отримати зможемо фіг зна коли. Напишіть будь ласка в приват.
-
within. протягом 30 днів. Хоч в останній день здавайте
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, подались на новий ворк перміт ще 25го лютого 2024. Прийшло таке повідомлення. Я подавалась у ту ж саму дату, тільки на 20 хвилин пізніше, ніж хлопець, мені прийшло подовження ворк перміту ще в липні безкоштовно. Чому в хлопця так? В когось була подібна ситуація?
-
1-800-959-8281
-
Спасибо большое! 🙏
12 Jan 2024, 17:45
291590/449672
2 minutes ago