PR CUAET
-
Извините
-
Жаловаться можно в IRCC: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html и/или в CBSA: www.cbsa-asfc.gc.ca/security-securite/bwl-lsf-eng.html
-
Я писав на імейл обласного ТЦК і зазначав, до якого саме районного ТЦК звертаюся. Правда, моє звернення залишили без розгляду ))
-
Ви подавались в Італії, а отримували в Канаді? Це можливо так податись в одній країні, а отримати в іншій?
-
Все що більше 400 000 грн, але по факту і після 200 000 грн буде перевірено на походження коштів, але якщо є договір то проблем бути не має, я клав 700 000, запросили документи, надіслав і питань не було
-
Хто може підказати - якщо заявку відхилили, чи можна якось повернути кошти за неї? Дякую
-
Я уже написала жалобы, но вот не отправила пока, не станут ли мой кейс пристально смотреть? Не повлияет ли это на меня
-
Якщо можете, скажіть будь ласка причину відхилення? Була вказана?
-
Может подумают , я у них инфу купила
-
Может эмиграция программистов и увеличится, но не более того, возможно им и стоит спешить купить. А остальным какой смысл? По опортюнити стрим живущим в Калгари врят-ли ПР светит. Да и ЗП в Калгари не очень по сравнению со стоимостью жилья, плюс работу найти тяжело.