PR CUAET
-
Доброго дня. Паспорт і study permit у дитини закінчується у липні наступного року. Зловити слот в консульство не вдається🤦♀️ я правильно розумію, поки не буде нового паспорту або подовженого старого, я не зможу отримати новий study permit для неї? І це треба встигнути до 31 березня 2025?
-
У меня было 2 паспорта когда я въезжал в Канаду - биометрический с визой и небиометрический. Показывал только тот что с визой
-
Тут немає прикладів. Психолог пише, з чим Ви звернулися, яка динаміка, описує Ваші психологічні проблеми, з чим це пов'язане, робить якісь висновки для IRCC. Сама форма, як на мене, не дуже важлива. Важливо, які саме аргументи Вашого кейсу має підтвердити психолог.
-
Господа, подскажите, кто сталкивался с подобным. Я обладатель CUAET и WP. Приехала из Канады в Украину на пару недель и сделала тут второй загранпаспорт. Теперь возвращаюсь в Канаду. Возвращаться буду по тому же паспорту с канадской визой по которому въезжала. Но меня волнует вопрос - а надо ли таможенникам показывать новый второй паспорт?
-
що робити?
-
те саме питання...
-
У меня оба биометрические. И вот засомневалась может надо показывать тот, что с визой и второй новый без визы тоже?
-
Аа зрозуміла👍😊
-
Наш теж 8.08 виготовлений, була в посольстві сказали кінець жовтня початок листопада чекайте.