PR CUAET
-
Думаю только тот что с визой
-
Порадьтесь з консультантом досвідченим можливо є якісь тлумачення цього і закони, офіцери діютемуть тільки в рамках закону, можливо паралігла або адвокат вам дасть посилання на це та напише юридично правильного листа пояснення з ссилкою на закон
-
Як оновити Fair Entry для українців з міста Калгарі, провінції Альберти? До 31 березня 2025 року діють бенефіти Alberta Adult Health Benefit від уряду Альберти, з якими є можливість оновити Fair Entry. За цими бенефітами ви можете отримати деякі сервіси, в перелік яких входить і Сalgary Transit Low Income Monthly Transit Pass (Adult or Youth), за яким у вас проїзний буде коштувати всього $5.80/місяць. Для цього вам потрібно показати Proof of Income, яким виступають Alberta Adult Health Benefit (біла картка). Але просто картки не достатньо, треба також підтвердження у вигляді листа. Якщо Ви нещодавно приїхали і тільки отримали цю карточку, ви можете скористатись тим листом, який вам прийшов разом з картою. Якщо ви оновлюєте Fair Entry, то треба отримати новий лист. Його Ви можете отримати, подзвонивши до офісу Alberta Adult Health Benefit за номером 780‑427‑6848 або 1‑877‑469‑5437 та попросити надіслати поштою на вашу адресу Confirmation of extension. З цим листом, картою бенефітів, айді/правами та заповненою анкетою можна податись на новий Fair Entry на цілий рік. Посилання
-
Це може бути суттєвою проблемою
-
Влад, причем здесь программисты, я же написал ДАЖЕ программисты (воистину каждый видит, то что хочет видеть ;)). Я имел ввиду, что НЕ только люди у которых есть еле еле 5% на квартиру $300K, но и ДАЖЕ люди с деньгами выбирают сейчас Альберту. Больше нигде в Канаде, "простой человек" уже не может себе позволить купить кондо за $300K. Так чтобы это был большой город с нормальным рынком труда, инфраструктурой, логистикой, community итд. Если кто-то думает что Калгари "с работой туго", попробуйте Манитобу и Саскатчеван ))) или тот же Эдмонтон. Торонто/Ванкувер не в счет, там может и больше работы, но она вам не обеспечит расходы на собственное жилье.
-
До конца действия паспорта март 2027. Мы дочери подавали отдельно на ворк пермит в мае 2023 - продление получили в августе 2024
-
У чек листі написано, що якщо ви не додаєте якись документ, то маєте подробно написати цю ситуацію окремим фалос В мене схожа ситуація, бо сервіс Канада довго думає з надсиланням документів 🤬 Я докладаю бумажку яку отримали, але основну , додам пізніше, якщо не прийде до 22.
-
Лучше найти психолога, который этим занимается и знает что/как/в каком виде писать Далеко не все это делают
-
Добрый день. Мы семьей подавали 07 марта, нам одобрили неделю назад
-
❗️❗️❗️Help❗️❗️❗️ Привіт! Заповнили imm0191 повністю від руки, тепер сумніваюсь чи є це грубою помилкою. Хто що знає з цього приводу, підкажіть будь ласка. Краще переробити чи можна залишити так?
-
По поводу прибыли от продажи, то недвижимость это просто один из инструментов заработка, причем с тонной подводных камней, можно вложить деньги в тот же маловолонтильный фонд, который будет давать по 15-30 процентов в год и через 5 лет получить удвоение капитала.