PR CUAET
-
Взагалі, коли треба подаватися на новий WP, скільки повинно залишитися до терміну дії старого WP?
-
у участницы очень специфическая ситуация и пересмотр это не вариант решения в данном случае. а так да, вебформа - канал связи с ними
-
Передайте мне, 🙏 очень надо
-
Дякую за відповідь. Ми вже подалися на новий work permit місяць тому. Але якщо ми не встигнемо його отримати до квітня наступного року?
-
Через скільки в середньому приходить запрос на біометрію?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка як підвантажити оплату біометрики? Я не бачу опцію підвантажити на permanent resident portal
-
У нас в списке его не было. Я и сама тогда удивилась почему
-
неважно. У Вас уже есть легальный статус на время рассмотрения заявки на продление (при условии, конечно, что всё правильно подали).
-
письмо из школы является обязательным в перечне документов
-
Може хтось підказати як підвантажити чек по оплаті біометріі?
-
Для мене було відкриття, що в Індії в 6 разів більше населення, ніж в Нігерії.. тому логічно, що й аплікантів більше, і запрошень
-
Можна працювати поки йде розгляд
-
На стаді перміт
-
Ми подавались 7 січня. Ось прийшов лист оплатити біометрію вчора
-
Кількість населення країн тут ні до чого, немає квот для кожної нації окремо
-
По видео делала вроде. Значит догружу им письма, спасибо.
-
через 9 міс і 10 днів (це станом на зараз). ті що подаються в жовтні 2024-думаю, не менше року точно буде
-
мож не туда щелкнули при ответе на опросник
-
Зараз є сенс замовляти ДЧЛ пошту? Чи коли буде дип?
-
Я тоже заработала почти 100к, и взяла более дорогую недвижимость с бешенной ставкой 5.82%, вообще не жалею. Я не понимаю вообще почему люди бояться высокой ставки? Почему никто из людей не может это обьяснить? Вопрос на форуме- почему вы боитесь брать жилье с более высокой ставкой чем была? P.S. Для тех кто сейчас начнет хейтить меня за ставку скажу, чтобы вас расстроить, я уже ее понизила😅
12 Jan 2024, 17:45
291963/467035
17 minutes ago