PR CUAET
-
Я знаю що діючим військовим дають, про відмови не чула, але мій батько чекає вже півроку після біометрії :(
-
@OstapBosak таке питання, вибачте , якщо вже було, не можу розібратися. Канадський родич повинен заповнити відповідну форму , там його приватна інформація. А чи повинен він/ ми надати якісь документи щоб саме підтвердити родинні звʼязки ( у випадку із родичами по одному із батьків)
-
Не тільки. В вимогах просто треба мати будь який легальний статус в Канаді
-
Та він зараз все одно не поїде🙈 але хочеться щоб віза була, але не відмова))дуже дякую
-
Дякую. Ви маєте на увазі не зарахують цей місяць або взагалі common law? Питаю тому що в заявці на Куаєт вказали цю дату за місяць до оф.розлучення. А загалі 5 років common law.
-
Всім хто служив. 2 тижні на відповідь. Але готуйтеся що буде довго оброблятися
-
Привет, отец моего мужа военный, ему пришёл сегодня дозапрос по КУАЕТ, а как узнать в какой срок на ответ, если в аккаунте это реально нигде не указано?😕 и всем ли военным приходит что офицер не доволен, что подходишь под параметры визы КУАЕТ?😕 есть какие то примерны как правильно им отвечать?🙈 благодарю
-
Не тільки з куает можна подаватися по новій програмі?
-
Спробуйте відновити через держ органи, як ні можливо перекласти печатки в паспорті?
-
Тоді вам просто треба форму від батька на іміграцію дитини
-
Дякую
-
Потрібно
-
пишіть в приват, я вам все розкажу.
-
Як потрапити до вас на консультацію? Можна контакти чи в приват?
-
Розгляньте також Манітобу, як на мене там ще на голову простіше.
-
Зі мною. Я основний аплікакант. По новій програмі (23 жовтня).
-
Якщо хочете детально розібрати саме ваш кейс - звертайтеся за консультацією, я зрадістю покажу вам всі ваші варіанти і федерально, і провінційно в Онтаріо, та в інших простіших провінціях
-
Швидше за все гуманітарна для вас поганий варіант (малоймовірний). Проте якщо ще є хоча б 1,5-2 роки дозволу на роботу, то імігрувати 100% можна. На жаль в більшості випдаків це означає покинути Онтаріо.
-
Я поняла, спасибо. А если их нет, то что делать?
-
Вказати можна, але переважно не зарахують
12 Jan 2024, 17:45
29197/466871
5 minutes ago