PR CUAET
-
Если вы пишите об Эдмонтоне, то ждать диппочту в ноябре, ибо паспорта где то на Западе Канады.
-
виглядає що навпаки. з'ясувалося що кожний наступний місяць програми кіл-ть заявок зростала в рази. в другій половині дії програми подались в 5 раз більше ніж в першій. то там такий завал буде у них, що, думаю, терміни будуть тільки збільшуватися і збільшуватися.
-
ну в среднем я читаю что таунхаусы в Калгари на 10% выросли в цене за год, так что это хороший результат. Люди ждут снижения ставок чтобы не покупать кондо, а квалифицироваться на таунхаус/дом? Вероятно
-
я думаю вони ще самі нічого не знають. сядуть після 22го, зроблять табличку ексель і будуть аналізувати к-ть заявок, розбивка по віку, фінансам тощо і потім вирішувати чи продовжувати п-му чи добавляти офіцерів etc
-
Эдмонтон самое западное консульство Украины в Канаде. Паспорта на востоке страны.
-
А вибрати податись на візу - нема опції
-
Я теж намагаюсь зрозуміти як завантажити
-
Доброго дня Завтра відбудеться показ вистави «One flew over the cuckoo’s nest» від студентської організації з MacEwan та UofA, частина вилучених коштів з якої піде на підтримку Firefighters Ukraine. Вистава відбудеться о 7 вечора в Horowitz Theatre. Квитки можна купити за посиланням нижче, а за промокодом TREAT ви отримаєте знижку 30% Підтримайте наших студентів та Україну! www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYKZGOT44HOwi4VTzB_SpuwGhCN9zEbhkdMUvfSMZfUMr6ihi4YvsghYEI_aem_dvlZroHZR0TNkiYdFk_D5g #реклама
-
Ну не обязательно брать дорогой дом, можно кондо. В Калгари танхаус, я покупала меньше чем за 300 тыс, продала почти за 400
-
Нет, я с Торонто
-
Доброго дня) Завтра відбудеться показ вистави «One flew over the cuckoo’s nest» від студентської організації з MacEwan та UofA, частина вилучених коштів з якої піде на підтримку Firefighters Ukraine. Вистава відбудеться о 7 вечора в Horowitz Theatre. Квитки можна купити за посиланням нижче, а за промокодом TREAT ви отримаєте знижку 30% Підтримайте наших студентів та Україну! www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYKZGOT44HOwi4VTzB_SpuwGhCN9zEbhkdMUvfSMZfUMr6ihi4YvsghYEI_aem_dvlZroHZR0TNkiYdFk_D5g #реклама
-
Я думаю не боятся, а не квалифицируются? Там же еще стресс тест плюс 2%, или уже нет? А что за недвижимость выросла на 100k, в каком городе и за какой срок?
-
Секретар міністра сказала, що виділять додаткові ресурси на нашу програму. 🤞🏼можливо це значить, що добавлять офіцерів?
-
Там другая формула расчета, можно аренду добавлять к себе в доход
-
Ну это не отмазки, а вероятная логика - и она имеет право быть. Ну чтобы сдавать потом надо платить 2 моргиджа, не каждый может на это квалифицироваться
-
Original то там де ви зараз працюєте , а recent це попередні ваші, тобто вони просять і той і той надати
-
це вже репрезентативна вибірка. для розуміння кого везуть
-
Я не знаю что вам ответить, так как это все отмазки🫣 сдавать потом можно, оно само себя будет окупать
-
Запитують аж через 18 місяців після подачі. У них зараз може 100 або 200 еліджибиті з 18000.
-
Там не те, щоб правила, це в вашій аплікації, в розділі де додаєте документи.
12 Jan 2024, 17:45
291997/461261
about a minute ago