PR CUAET
-
Доброго дня) Завтра відбудеться показ вистави «One flew over the cuckoo’s nest» від студентської організації з MacEwan та UofA, частина вилучених коштів з якої піде на підтримку Firefighters Ukraine. Вистава відбудеться о 7 вечора в Horowitz Theatre. Квитки можна купити за посиланням нижче, а за промокодом TREAT ви отримаєте знижку 30% Підтримайте наших студентів та Україну! www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYKZGOT44HOwi4VTzB_SpuwGhCN9zEbhkdMUvfSMZfUMr6ihi4YvsghYEI_aem_dvlZroHZR0TNkiYdFk_D5g #реклама
-
Попробуй то кондо продай, когда все побегут за таунхаусами?
-
вони це запитують у всіх і таку колонку в табличці для аналізу зроблять. програма цього не вимагає, але вони будуть бачити хто їде
-
Так они все равно живут в кондо в основном😅 какая разница
-
Доброго дня Завтра відбудеться показ вистави «One flew over the cuckoo’s nest» від студентської організації з MacEwan та UofA, частина вилучених коштів з якої піде на підтримку Firefighters Ukraine. Вистава відбудеться о 7 вечора в Horowitz Theatre. Квитки можна купити за посиланням нижче, а за промокодом TREAT ви отримаєте знижку 30% Підтримайте наших студентів та Україну! www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYKZGOT44HOwi4VTzB_SpuwGhCN9zEbhkdMUvfSMZfUMr6ihi4YvsghYEI_aem_dvlZroHZR0TNkiYdFk_D5g #реклама
-
Фінанси вони в заявках не побачать
-
Ну продать можно всегда-вопрос в цене. Я тут с 2016 года и видела как в 2016,2020 продавали дешевле, чем покупали)))
-
Подскажите куда военный билет подкреплять в раздел other ?
-
вы уже подались? заходите в gckey account тогда, в свой личный кабинет clegc-gckey.gc.ca/j/eng/l?ReqID=s2eb3e11bc679bc415ac4ceb8576a55a969361decd
-
А з Дії комусь вдавалось витягнути документи для цієї форми?
-
Даже в Украине кто хотел тот продал недвижимость, в вы говорите, что здесь не продадите🫣😅
-
Але я коли заходжу і обираю Apply to visiting to Canada, не бачу питань щоб податись саме на візу (((
-
так це вибірка. так працють екзит-поли
-
Рост недвижимости сейчас во всем мире, нсли посмотреть на цена 50 лет назад, то все было намного дешевле, и я сейчас не только про недвижимость
-
Я думаю эта фигня с рефинансированиям и привела к такому вот inflated рынку.
-
Дякую за відповідь)
-
200 з 18000 це вибірка? У жовтні та листопаді подавались одні у другому півріччі вже зовсім інші. Зараз вони побачать тільки хто подався у жовтні та в листопаді і то не весь листопад
-
Вы сильно забегаете вперед, можно и без 20%
-
а надо всего лишь поиском по чату воспользоваться. квитанция. а потом вебформа t.me/prcuaet/1783/339705 @Mykhailo_68
-
Ну там наверное и 20 % первого взноса если не primary residence?
12 Jan 2024, 17:45
292018/446204
less than a minute ago