PR CUAET
-
Подскажите куда военный билет подкреплять в раздел other ?
-
вы уже подались? заходите в gckey account тогда, в свой личный кабинет clegc-gckey.gc.ca/j/eng/l?ReqID=s2eb3e11bc679bc415ac4ceb8576a55a969361decd
-
А з Дії комусь вдавалось витягнути документи для цієї форми?
-
Даже в Украине кто хотел тот продал недвижимость, в вы говорите, что здесь не продадите🫣😅
-
Але я коли заходжу і обираю Apply to visiting to Canada, не бачу питань щоб податись саме на візу (((
-
так це вибірка. так працють екзит-поли
-
Рост недвижимости сейчас во всем мире, нсли посмотреть на цена 50 лет назад, то все было намного дешевле, и я сейчас не только про недвижимость
-
Я думаю эта фигня с рефинансированиям и привела к такому вот inflated рынку.
-
Дякую за відповідь)
-
200 з 18000 це вибірка? У жовтні та листопаді подавались одні у другому півріччі вже зовсім інші. Зараз вони побачать тільки хто подався у жовтні та в листопаді і то не весь листопад
-
Вы сильно забегаете вперед, можно и без 20%
-
а надо всего лишь поиском по чату воспользоваться. квитанция. а потом вебформа t.me/prcuaet/1783/339705 @Mykhailo_68
-
Ну там наверное и 20 % первого взноса если не primary residence?
-
Комусь вдавалось витягнути військові документи з Дії? Коли я роблю запит на підпис, сайт висить….
-
Ну ок якщо це репрезентативна вибірка то вони мають обовязково продовжити бо подались перші саме ті які дуже чекали програму і для кого її розроховували спочатку. Сюди не входять ті які подають на пр щоб було про запас
-
Past performance doesn`t guarantee future results)) Купили, думаем продавать ближе к другой школе
-
Добрий день. У вас якось вирішилось це питання? В нас така само ситуація
-
Воно мені пророкує або express entry або щось інше, я не можу вибрати саме візу (((
-
ok, по фінансам мало інфи. але вік, кіл-ть людей в заявках, кого запрошують братів чи батьків, молодих чи ні, освіта, професія і т.д. і т.д. думаю буде над чим подумати
-
Я згоден що вони будуть аналізувати кількість заявок і чи має сенс продовжувати програму тільки не думаю що вони будуть перевіряти скільки людей мають финанси а скільки не мають. Це не критерій програми.
12 Jan 2024, 17:45
292025/447284
about a minute ago