PR CUAET
-
Доброго ранку. Пане Остап, розкажіть будь-ласка, чому на Вашу думку зараз такі маніпуляції з гуманітарною програмою? Я не кажу про кейси, де ця програма дійсно єдиний вихід. Якщо логічно подумати, то Канада, на відміну від Європи, не надає допомогу з житлом, щомісячні виплати, тобто все лягає на плечі новоприбулих і щоб тут жити то потрібно працювати і забезпечувати себе самостійно. А якщо ти працюєш то це вже одна з умов багатьох провінційних програм виконана. Я не розумію в чому резон отаких "помогаторів", які так рекламують і продвигають цю програму всім підряд. Гроші? Так не всі українці оплачують саме послугу ведення кейсу, а роблять це самостійно. Але якщо люди платять за ведення кейсу, то чомусь все одно продвигають саме гуманітарну, хоча вони спокійно можуть платити ці ж гроші за AOS, наприклад. Чи все таки ці маніпуляції на фоні війни і не обізнаності новоприбулих?
-
А Ось договір "особливий" міждержавний про взаємну всеохоплюючу любов один до одного в якому буде прописано, що : з метою збереження української держави ....... У виключному порядку ми будемо висилати додому ваших громадян для захисту Батьківщини. Ну або щось схоже на це
-
Щодо Шарія, не знаю, для кого він там загроза, але ви зараз сперечаєтеся з очевидними речами. І ще питання, ви в Україні зараз?
-
може комусь пригодиться. hzadeducation має 400 слів для успішної здачі CELPIP і я завернув їх в Anki колоду + додав озвучку з гугл клауда. Ось тут можна скачати програму apps.ankiweb.net/ , а в тих в кого айфон то рекомендую www.ankiapp.com/ вони підтримують колоди анкі і не треба платити 20+ доларів. То моя перша спроба колод анкі і чисто шоб простіше було їх повторювати, не з пдф
-
То есть если у вас будет решение суда о том, что вы признаны виновным в уголовном преступлении в связи с тем, что не хотите воевать, то вы можете рассчитывать на статус беженца. Дальше вопрос в том, какая страна его вам предоставит по правилам.
-
о русофіл детектед Проксі війна заходу Шарій не становить загрози Повилазили
-
Дається 90 днів для проходження медкомісії. Він свій час упустив.
-
Экстрадируют по запросу правоохранительных органов, а не решений суда. По решениям судов и остальному уголовному преследованию Шарий и получил статус беженца.
-
Какое решение, насчет чего?