PR CUAET
-
Дайте будь ласка лінк. Тому що, юридично війни в Україні немає, є воєнний стан.
-
/warn@prcuaet_bot
-
Якийсь тормознутий кабінет
-
Ще навіть і еліджібіті не оновилося
-
Мені здається в мене так було завжди
-
WISE: З допомогою WISE виконуйте міжнародні перекази, конвертуйте більше ніж 40 різних валют та багато інших фінансових операцій. По данному посиланню зможете переказати до 800 CAD без комісій: wise.com/invite/ahpe/vadymb424 80 000
-
Ось так?
-
Админы почистили уже, это было несколько месяцев назад.
-
/warn@prcuaet_bot
-
Апликант я , у меня муж канадец и ребенок тоже родился в Канаде, и братьев и сестер родных нет, только двоюродные и я их видела последний раз в детстве,в моем случае это может, просто почему то эти поля без not applicable, хотя я проверяла раз 10 и эта запись была с первого заполнения
-
А как я его могу сделать если оберіг надо обновить а единственный путь это тцк
-
До 18 все можна зробити, після 18 під великим питанням... Зараз роблять на законодавчому рівні якісь кроки для постановки на облік тих у кому виповнилося 18 за кордоном... Але я не володію інформацією.
-
Вона зможе податися на Ontario Work або на Ontario Disability Support Program, це не пенсія але підтримка людей похилого віку. Сума розраховується залежно від потреб, доходу і т.д.
-
Розшукую інформацію в Інтернеті. В Казахстан можна заїхати по свідоцтву про народження
-
Добрый вечер,скажите пожалуйста,если ребенку 20 лет,сколько за него оплачивать,т.к программа посчитала 175 дол. Но он же уже взрослый,возможно нужно оплачивать 1210? Спасибо огромное за ответ
-
Може це автоматично в усіх Але надію вселяє вселяє🤣
-
І коли ті знаки запитання нажимала раніше було інакше
-
Я зараз поняла що в мене теж це по іншому написано Бо final decision не було так написано
-
н-д accelerated Tech Pathway Підписали контракт, дали LMIA, зараз в процесі оформлення візи в своїй країні, працює віддалено
-
Разве эта поддержка не распространена временно только на CUAET? А дальше только пенсия,если заработал?
12 Jan 2024, 17:45
292112/433028
4 minutes ago