PR CUAET
-
Я бы сказал, шо покупать у любых консультантов ничего не стоит, кроме услуг, оговоренных в контракте 😁
-
а на якому сайті це?
-
Прочитал все вдоль и поперёк Один ответ Обновите данные в тцк Чат боты зациклены и не дают никакой толковой информации
-
Пришел до запрос, ответили через web form, приходит ли уведомление о том что документы получены? Если да, то как быстро?
-
Гілка Резерв+ Прочитайте все що там є можливо ви щось не врахували.
-
Напишіть мені в особисті
-
А по AOS как?
-
привіт усім, хто підкаже, запросили у мене фото для оформлення ПР, через скільки днів зазвичай надходить електронний ПР?
-
Привіт. Чи може хтось кинути посилання чи коротко пояснити для чого відкривають self employed у реджістрі та у яких випадках не достатньо business license? Я думала, що наявність business license це означає також self employed, що людина працює одна на себе. А якщо вже є наймані працівники, тоді потрібно відкривати на додачу до наявної business license ще й корпорацію чи щось типу того. Мене заплутали
-
Добрый вечер,скажите пожалуйста,если ребенку 20 лет,сколько за него оплачивать,т.к программа посчитала 175 дол. Но он же уже взрослый,возможно нужно оплачивать 1210? Спасибо огромное за ответ
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста вы проявляли интерес в мая,или у вас уже была номинация ?
-
Знаю знаю що тут черга
-
А могли б вже і піар дати😁
-
Треба подаватися на ворк перміт вже Бо до березня недалеко
-
Не трекер, а хто зна що
-
Ой короче ладно
-
🤣🤣🤣
-
У мене досі всі етапи у прогресі і стоїть фінальне рішення 😂 (по іншій програмі)
-
Вам не в цю гілку, дивіться хронологію
-
В понеділок
12 Jan 2024, 17:45
292132/467035
16 minutes ago