PR CUAET
-
Швидше за все гуманітарна для вас поганий варіант (малоймовірний). Проте якщо ще є хоча б 1,5-2 роки дозволу на роботу, то імігрувати 100% можна. На жаль в більшості випдаків це означає покинути Онтаріо.
-
Я поняла, спасибо. А если их нет, то что делать?
-
Вказати можна, але переважно не зарахують
-
Може, але з додатковою формою від батьків про minor separation Або почекати пів року і податися як доросла.
-
Угу, це якщо дитина без батьків в Канаду імігровує. Якщо один з батьків просто дає дозвіл на іміграцію з іншим з батьків, то це інша форма
-
Дитина сама імігровує в Канаду чи з вами?
-
Якщо ви не одружені (або common-law), тоді на жаль не можете, бо він не є вашим родичем. Категорії "батько моєї дитини" немає
-
Так, бажано і старе свідоцтво про одруження і про розлучення. Якщо йому було більш ніж 18 - так бажано мати довідку
-
Якщо прострочився простпо відповідайте ні на питання про національний ID
-
Там половину треба зразу, а право на ПР можна оплачувати коли прийде запит на COPR. Якщо ця розстрочка для вас важлива, то це не повинно створюувати проблем, можу хіба затримати на пару днів - тиждень. Але якщо є можливість заплатити зразу, то так простіше зазвичай
-
Хіба не жовтня?
-
Ви не в квебеку, відповідно ваша заявка не квебекська. Дитину вказувати і вказуват що НЕ супроводжує вас
-
Тільки в графі де про це питають
-
Там можна підвантажувати багато файлів. Також зверніть увагу на те як просять файли називати
-
Ви подасте, а потім вам прийдуть запити здавати що треба. Швидше за все треба буде біоментрію, і не треба буде медицину. Але можуть просити і те і інше
-
Заявки ідуть від них, ане від вас. Якщо ви за них заповнюєте не забудьте форму 5476 Також якщо сестра 22 або старше, в неї має бути окрема заявка від батьків
-
Менеджери і не мають знати, це їх мало стосується. Шукайте тут: noc.esdc.gc.ca/Home/Welcome/4d655901c5a8499d8af705bb2a3aee03?GoCTemplateCulture=en-CA
-
Ні, не можете. Двоюрідні це - cousin З зведені (спільний батько або мати) - це half-sibling
-
Звісно, якщо хочете завіряйте звичайно. На практиці ми цього не робимо зазвичай
-
Чи можна вказати дату початку сумісного життя common law на місяць раніше офіційно отриманого розлучення в попередньому браку?
12 Jan 2024, 17:45
29214/431676
7 minutes ago