PR CUAET
-
Да, в раздел medical exam
-
2-6 місяців, але раджу замовляти DHL як тільки статус буде показувати що документ виготовлено
-
Всім вітання, мені прийшов лист що CRA не може розраховувати мої доходи до приїзду в Канаду…Я дзвонив та прийшов мені лист з кодом та я його активував та не знаю як надати їм цю інформацію! Буду вдячний за інформацію!)
-
Так
-
Подскажите пожалуйста нужно ли заверять нотариально копию укр.документа для дальнейшего перевода сертифицированным канадским переводчиком?
-
Вітаю. Чи подавали ви RC151
-
Запитуйте в бухгалтера. Зазвичай кожна виплата розраховується окремо. Можливо вам ще буде GST чи CWB
-
Тільки сін, чи номер wp також?
-
Спасибо
-
Дякую
-
Да, ищите в поиске police certificate, medical exam
-
Найкраще зателефонуйте
-
«Якщо вам дали новий вп на довші терміни то треба термін сін номеру продовжити. Оновити сін в банку, на роботі, cra, health card.»
-
Подскажите пожалуйста нужно ли заверять нотариально копию укр.документа для дальнейшего перевода сертифицированным канадским переводчиком? Или достаточно цветной скан.копии и на ней будет печать сертиф.переводчика, плюс перевод?
-
Добрый вечер, пожалуйста, поддержите опрос по аппликациям поданным на федеральный этап в апреле 2024 г по провинциальным программам НЕ через EE. Мы застряли еще в августе на моменте медосмотра и никаких обновлений после. Хотелось бы узнать у всех ли так или мы попали в спец категорию, « где торопиться не надо»:
-
Вітаю, коли подали аплікацію?
-
В особисті дала
-
Вітаю. То мається на увазі ви можете відкрити бізнес номер. Якщо ви ще не кваліфікуєтесь на GSt/HST по оборотах чи по суті, то можна ще не реєструвати номер та GSt.Тобто ви можете працювати лише на ліцензії до 30тис
-
Дякую🤗
-
Вітаю!!!
12 Jan 2024, 17:45
292226/433116
about an hour ago