PR CUAET
-
Вам треба телефонувати в IRCC і пояснювати ситуацію.
-
В кінці вересня вона була у Торонто і Оттаві. Тепер звідти місяць йтиме до Едмонтону
-
Зазвичай один і той же (але бувають винятки). Якщо вже вирішили відправити лист, і щоб напевне бути впевненим, то це можна зробити на всі існуючі офіси відразу. Але граничних термінів отримання eCoPR не має (хтось його отримує за пару днів, а хтось чекає місяцями)…
-
Message from user Ирина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Зробіть ще одну карту у банку для онлайн проплат. З нею ви зможете робити електронні оплати через інтернет з дебетової карти. Це якщо у вас дебетова не має 3х цифр на звороті. Але ви вже не встигнете це зробити, мало часу.
-
Напевно голубами відправляють!
-
По роботі треба заповнювати від тої роботи що є зараз і в низ до 2014 року. Наприклад останнє місце роботи дата 09. 2022 - 11.2024 Попередня робота була 03.2019 - 09.2022 І так далі, по ваших датах, якщо десь між закінченням однієї роботи до іншої не працювали пишете цей проміжок як не працювали
-
Скиньте будь ласка посилання на групу. Дякую
-
А хто може знає, чи можна оформити пересилку паспорту з дипломатичної установи в Європі для отримання в Едмонтоні?
-
Message from user Ирина has been removed because this user is in spam list (???)
-
✅✅✅Отже можна підбити новий підсумок. За 17 днів жовтня АOR отримували тільки перший тиждень січня 2024(1-7січня)Тобто за 2,5 тижні IRCC просувається тільки на тиждень та й і то з пропусками 😔😔😔❓❓Питання до тих хто отримав AOR.Чи є з вас такі що подалися саме ввечері,а заявку зарахували наступним днем❓Чи саме не ці заявки десь серед пропущених❓
-
Добрий вечір,є проблема щодо продовження ворк перміту та візи,так як я не можу мати резерв+,в силу того що я ніколи не стояв на військовому обліку,та єдиним способом на нього стати,є повернення в Україну.Я б хотів знайти спосіб як це можна зробити відалленно чи можна оформити довіреність? Чи є якісь адвокати чи схожі особи які змогли б мені допомогти?
-
Добрий вечір,є проблема щодо продовження ворк перміту та візи,так як я не можу мати резерв+,в силу того що я ніколи не стояв на військовому обліку,та єдиним способом на нього стати,є повернення в Україну.Я б хотів знайти спосіб як це можна зробити відалленно чи можна оформити довіреність? Чи є якісь адвокати чи схожі особи які змогли б мені допомогти?
-
-
Зараз це не має значення (чи є позначка CUAET чи ні). Він є і це дуже добре!
-
По типу діджитал фото, і таке інше.
-
Підкажіть будь ласка, який саме пункт треба обрати в "Additional Application Form" щоб выбыло додаткові форми для завантаження документів по программі "Сімейне Возз'єднання? 🙏
-