PR CUAET
-
Your job offer or employment contract must also: Be on letterhead Showthe salary/wage Showduration of employment Show working conditions (e.g. hours of work per week) Show jobduties Be signed ,Includeemployer contact information
-
Доброго дня! Запитання до міграційного консультанта. Моя донька в Канаді. На даний момент їй 17,5 років. Чи може вона брати самостійно участь у цій програмі? Бабуся - громадянка Канади. Дякую
-
Доброго дня. Можете поділитись зразком довідки про підтвердження попереднього досвіду роботи ? І які основні вимоги до цієї довідки ?
-
Нужны все свидетельства
-
@OstapBosak Доброї ночі. Separation declaration for minors IMM 5604 Father notary. Якщо аплікант розлучений , то цю форму повинен заповнити батько ( знаходиться в Україні) дитини в присутності нотаріуса? Ця форма заповнюється англійською мовою? Якщо ні- то цю форму потрібно перекладати? Потім завірений документ потрібно відправити поштою в Канаду? Дякую наперед.
-
Ось мені цікаво чи можна податися за новою програмою для родичів при такій ситуації: у мене є неповнолітня дитина, її батько має PR, я із батьком дитини розлучена, але ми у добрих стосунках та виховуємо дитину типу як shared custodity за домовленістю, через суд ми це не оформлювали, бо шлюб укладали та розлучалися у іншій країні. У мене та дитини українські паспорти.
-
Добрий вечір , де можна взяти тексти заяви ?Чи можете поділитись даними нотаріуса в Калгарі , що засвідчить текст?
-
Извините, если глупые вопросы. Не могу разобраться. Если муж был женат до нашего брака, но после развода ему не дали свидетельство (сказали, что более не выдают), нужен какой-то документ подтверждающий его развод? Аппликат не он, я И еще один вопрос: если он более 20 лет назад находился в России (учился в мореходке) справка о несудимости из России нужна или все таки нет? Заранее спасибо
-
А якщо дитині 19 , а національний документ просрочився. Чи модно продублювати загран паспорт або свідоцтво про народження?
-
@OstapBosak підкажіть будь-ласка, що з оплатою, я так зрозуміла можна одразу оплатити, а можна після одобрення , але у другому випадку може трішки довше розглядатись
-
Потім роздруковане та підписане фото сканувати з обох сторін та завантажувати в портал?