PR CUAET
-
Processing fee 635$ Как называется в перечне оплат? С таким названием нет, Это family sponsorship? Спасибо большое заранее
-
Я поняла так, что у вас есть aor и биометрия. поэтому ответила, что до eligibility ещё минимум 9 месяцев. Если только запрос на оплату, то запрос на саму биометрия должен быть конечно быстрее. На сколько видела разные сроки между ними и пару недель и несколько месяцев.
-
Так
-
я з вами👌🏼
-
Вже почали викладати слоти і на суботи. Я зловила на 07 грудня (субота). Оттава
-
Компанія "Action Home Services" запрошує до співпраці досвідчених субпідрядників у сфері ландскейпінгу. Ми шукаємо талановитих спеціалістів з досвідом роботи саме в Канаді. Чому варто працювати з нами: Професіоналізм: "Action Home Services" - лідер в індустрії ландскейпінгу з багатим досвідом і високими стандартами роботи. Забезпечення матеріалами та інструментами: Ви можете працювати своїми інструментами та матеріалами або ми можемо надати їх за необхідності (умови договірні). Оплата: за угодою, залежно від вашого досвіду (за контрактом). Вимоги до субпідрядників: Досвід роботи у сфері ландскейпінгу в Канаді. Комунікабельність і відповідальність у роботі. Як подати заявку: Відправте електронний лист на адресу: [email protected]. Прикріпіть фотографії ваших останніх робіт. Вкажіть посилання на ваш вебсайт і соціальні мережі. Ми шукаємо талановитих професіоналів, готових приєднатися до нашої успішної команди. Зверніть увагу: Розглядаються лише кандидати з досвідом роботи саме в Канаді.
-
Может они в этот период занимаются eligibility и background check? Это должно самое большее время занимать мне кажется
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-20
-
Дякую, а відомо вже який прохідний бал?
-
Навпаки) лише декому повезло і вони отримали все швидко) а більшість чекає. Особливо зараз все сповільнилося бо заявок багато.