PR CUAET
-
Доброго. Вам треба подзвонити та сказати що ви виїхали , щоб зупинили нарахування повернень. Чекі залишаться не оплачені. Потім не забудьте подати звіт за 2024 рік у 2025.
-
Вітаю, відчай мене накрив, що не можу пів року слоти зловити. Сьогодні взяла у Сан-Франциско. Може хто знає, я проживаючі в Канаді, можу податися в США?
-
Добрый день всем! Мы подали заявку 23 декабря и до сих пор тишина ни АОР ни приглашения на биометрику. Недавно звонили в IRCC и нам сказали, что еще не начали открывать. Будем снова звонить, ПОПРОСИТЬ ВРЕМЕННЫЙ НОМЕР? Получив временный номер и что дальше делать. Хотя бы маленький сдвиг. А то январские уже получили АОР
-
Доброго дня. Ми хочемо податись на продовження work permit, але ми вже маємо AOR по PR. Це треба якось через цей AOR подаватися на work permit? Чи це окремо?
-
Тільки ставати в чергу на отримання туристичної візи . А це зараз півтори_ два роки черга якщо з Канади.
-
За США не дивився, наче в консульствах Европейских країн, де Українськи консульства вимагають підтвердження статусу проживання в цих країнах, типу дозвіл на проживання. Якщо в Німеччині то маєте проживати в Німеччині.
-
Доброго дня всім!
-
удачі ) що можу тільки сказати по ловлі, це встати в чергу, заповнити свою інфу актуальну, типу мейл ваш, куди прийде підтвердження що зловили слот, та ПІБ. та с мобільного і компа залогінитись в 17:50, і так поновлювати сторінку аж до то 18:10, поки не викинуть всі слоти. І просто клацати на якийсь слот та зразу підтверджувати запис, не дивлячись що за інформація ваша вписана, так як повинна підтягнутись, а то витратите 1-2 секи на перегляд інфи, фсе слота нема
-
Добрый день подскажите пожалуйста есть ли кейс обосновывался на лучшие интересы ребёнка. Я подалась полгода назад и сейчас мой ребёнок волейбольный команде провинции. Прислали письмо что уровень английского на уровне носителя. Я волонтер крупной компании.Нужно ли посылать эти изменения дополнительно если да то в каком виде их отправить? Спасибо
-
Наприклад по AOS можна подаватись не знаходячись в Альберті