PR CUAET
-
Тільки ставати в чергу на отримання туристичної візи . А це зараз півтори_ два роки черга якщо з Канади.
-
За США не дивився, наче в консульствах Европейских країн, де Українськи консульства вимагають підтвердження статусу проживання в цих країнах, типу дозвіл на проживання. Якщо в Німеччині то маєте проживати в Німеччині.
-
Доброго дня всім!
-
удачі ) що можу тільки сказати по ловлі, це встати в чергу, заповнити свою інфу актуальну, типу мейл ваш, куди прийде підтвердження що зловили слот, та ПІБ. та с мобільного і компа залогінитись в 17:50, і так поновлювати сторінку аж до то 18:10, поки не викинуть всі слоти. І просто клацати на якийсь слот та зразу підтверджувати запис, не дивлячись що за інформація ваша вписана, так як повинна підтягнутись, а то витратите 1-2 секи на перегляд інфи, фсе слота нема
-
Добрый день подскажите пожалуйста есть ли кейс обосновывался на лучшие интересы ребёнка. Я подалась полгода назад и сейчас мой ребёнок волейбольный команде провинции. Прислали письмо что уровень английского на уровне носителя. Я волонтер крупной компании.Нужно ли посылать эти изменения дополнительно если да то в каком виде их отправить? Спасибо
-
Наприклад по AOS можна подаватись не знаходячись в Альберті
-
Мається на увазі що 15% це люди які мають job offer from Alberta але зараз ще не знаходяться в Канаді
-
Так, можете! Чоловік подавався 1.5 тижні тому в Нью-Йорку, бо 8 місяців не могли піймати слот. Прийняли без проблем.
-
Дякую, якраз знайшла. Ееех… пішла знову ловити слоти в Канаді.
-
Message from user Karina has been removed because this user is in spam list (???)
-
Подали 4 марта.
-
Voo чи будь який інший s&p500 має більше 10% в довгостроці
-
У меня жена также звонила в IRCC и просила дать хотя бы так называемый временный номер. Они ответили, что это не предусмотрено и что оплату нашу они видят, файл не видят и что звоните нам через две недели и что они подают какую-то заявку… А мы переживаем, так как программа уже заканчивается после 23 октября и чтобы они вообще не сказали, что ничего не видят и что мы не подавались… При звонке в IRCC, ЧТО ИМЕННО ИМ НУЖНО ГОВОРИТЬ И НА ОСНОВАНИИ ЧЕГО ПРОСИТЬ, ЧТОБЫ ОНИ ТАКИ ПРИСВОИЛИ НОМЕР?
-
так це рандом, слоти з 'являются хаотично, чи просто може у вас інет не достатньо швидкий, і тупо не встигає підтягувати до того часу, поки їх за 15 сек не розібрали
-
Спасибо. Я понял. У меня вопрос был про другое…