PR CUAET
-
Подали 4 марта.
-
Voo чи будь який інший s&p500 має більше 10% в довгостроці
-
У меня жена также звонила в IRCC и просила дать хотя бы так называемый временный номер. Они ответили, что это не предусмотрено и что оплату нашу они видят, файл не видят и что звоните нам через две недели и что они подают какую-то заявку… А мы переживаем, так как программа уже заканчивается после 23 октября и чтобы они вообще не сказали, что ничего не видят и что мы не подавались… При звонке в IRCC, ЧТО ИМЕННО ИМ НУЖНО ГОВОРИТЬ И НА ОСНОВАНИИ ЧЕГО ПРОСИТЬ, ЧТОБЫ ОНИ ТАКИ ПРИСВОИЛИ НОМЕР?
-
так це рандом, слоти з 'являются хаотично, чи просто може у вас інет не достатньо швидкий, і тупо не встигає підтягувати до того часу, поки їх за 15 сек не розібрали
-
Спасибо. Я понял. У меня вопрос был про другое…
-
Проблема в тому, що я так і роблю. І мені за весь час тільки раз показало слот, та вже було пізно(((
-
Благодарю. Значит, будем продолжать им названивать в IRCC…
-
Так
-
Коли ви подавалися?
-
Доброго дня всім) Відгукніться, будь ласка, хто оформляв форму ІММ5604 - Декларація від батька/опікуна, який не супроводжує малолітню дитину до Канади. Як ви це зробили? Який нотаріус таке підписує?
-
А мали fd в gckey чи одразу портал прийшов?
-
Малюю схеми в голові, можливо відговорите...Не встигаю отримати ПР, щоб провести всю родину 6 людей по цій програмі. Без неї у родини потім дуже дуже багато проблем буде з ПР. я на етапі коли в мене є COPR номер, але я ще не отримала eCOPR листа. Розумію, що підписувати декларацію не будучи резидентом ризиковано, навіть якщо я набуду статусу наступного дня. Тому у мене 2 ідеї: - відправити заявку з пустою декларацію і потім коли прийде ПР додати через веб форму, пояснивши що то була технічна помилка - те саме тільки додати LOE що у мене вже є СOPR і всю ситуацію, і докласти вже через певний час делкарацію Тобто коли до нашої справи дійде черга, у офіцера на руках буде и декларація, і мій статус але, але...
-
🍁🔝ТОП-10 міфів про Express Entry _________________ 🍁🍁🍁 1️⃣Express Entry - це імміграційна програма. Ні, це онлайн-система відбору кандидатів для імміграції в Канаду. Чим більше балів, тим більше шансів отримати запрошення на подачу документів. 2️⃣Express Entry підходить для всіх. Ні, лише для тих, хто відповідає критеріям програм Federal Skilled Worker, Federal Skilled Trades або Canadian Experience Class. 3️⃣Прохід в Express Entry гарантує імміграцію. Ні, це лише перший крок. Потрібно відповідати програмі та набрати достатньо балів. 4️⃣Express Entry - це лотерея. Ні, тут усе залежить від ваших балів. Проходьте, якщо їх достатньо, або покращуйте ситуацію. 5️⃣Систему можна обдурити. Неправдиву інформацію легко викрити. Ви можете втратити гроші, час і отримати заборону на в’їзд. 6️⃣Тільки один із подружжя може створити профіль. Ні, обоє можуть створити профілі. Якщо отримаєте два запрошення, обираєте одне. 7️⃣Імміграція через Express Entry - це легко. Ні, самостійні подання часто завершуються відмовами через помилки: неправильний NOC, документи, переклади тощо. 8️⃣Профіль Express Entry допоможе знайти роботу. Ні, роботодавці не переглядають профілі системи. 9️⃣Для імміграції потрібен job offer. Ні, це не обов’язкова вимога, можна набрати прохідний бал і без нього. 🔟Профіль не можна редагувати. Ні, редагувати можна і потрібно, якщо змінилися сімейний стан, місце проживання або інші важливі деталі. _________________ 🍁🍁🍁 www.instagram.com/reel/DBRNHQopDJx/?igsh=Z252ejZxY3dyM2xi #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #canadaimmigration
-
Cuaet вже давно закрита. Чекати немає чого. Хіба що ви ще рішення по заявці чекаєте