PR CUAET
-
Тобто? Можна більш деталей, якщо не важко. Якщо я вже подався на тек пасвей я маю робити нову заявку?
-
🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍂ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео)
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео)
-
Щиро дякую Вам за пораду! Ви мене заспокоїли ;) А якщо на той момент у нас ще не буде AOR, на веб форму досилати все одно можна?
-
Віза має бути звичайно
-
я так понимаю, если заявку отклонят все таки, я смогу часть денег получить обратно
-
В чаті вже обговорювалось це питання. Як буде - ніхто не знає. Але імміграційні консультанти пишуть що в такої схеми не багато щансів на успіх, бо елігібіліти разується на момент подачі справи. Тобто наприклад якщо дитині 21 рік, а в ході розгляду справи виповнюється 22 все одно її з заявки не прибирають. Таким чином вірогідно що елігібіліті не пройде така заявка. Але ризикнути можна, знов таки консультанти писали що місрепом це вважатись скоріше за все не буде.
-
Якщо є достатньо коштів, щоб погасити кредит на авто, то це звичайно хороший варіант, оскільки тоді вам зможуть дати більшу суму іпотеки. Але якщо ці кошти з суми, яку ви планували взяти на даунпеймент, то вам потім може не вистачати коштів для початкового внеску, тому перш ніж виплачувати, важливо поспілкуватися з компетентним рієлтором і моргідж брокером, щоб зрозуміти на яку суму ви кваліфікуєтеся при наявності автокредиту, і яка сума може бути коли ви його погасите, і скільки коштів вам буде потрібно на даунпеймент і на закриття покупки, і тоді вже приймати рішення виходячи з вашої конкретної ситуації.