PR CUAET
-
Для дитини до 18 також?
-
В 2025 году будет шанс, если квоту увеличат. Или хотя бы сохранят
-
треба нову на пр
-
Підкажіть будь ласка, якщо при отриманні CUAET здавали біометрію і вона ще дійсна, потрібно ще робити знову?
-
ось і я про те, що написати пояснювання і як тільки отримати ікопр, зробити декларацію і докалсти...
-
дуже дякую за відповідь!!!
-
Дуже дякую🌺
-
Процессинг не получите обратно
-
была мысль заполнить декларацию без статуса....но мне кажется это более рисковано
-
Друзі, порадьте адвоката який допоможе із процесом розводу. Чоловік іноземець, але одружені в Україні. Є спільні діти. Потрібно терміново. Дякую
-
ви можете не платити right for pr, тільки за процесинг
-
в мене така ж ситуація... як думаєте, треба заповнити декларацію? чи не буде це місреп? я консультувалась з мігр консультантами, то кажуть що шанси малі, але можна пробувати
-
Просто я не знаю де дівся той лист а електронного не було , питаю їх вони кажуть що відправляли поштою і в IRCC, в мене тільки емейл що відправлено в IRCC , тому не знаю як бути , що прикріпити ?
-
За таких умов оцінювання освіти виходить, що максимально можливий бал не 100, а 90. Оскільки вказано, що за освіту максимум можна отримати 22 бали, однак за нижчий ступінь канадської освіти, порівняно з іноземною, бал не нараховується. Яким чином тоді набрати 22 бали за освіту?
-
Після того як заявка відправлена форми теж мають зберегтись
-
Привіт. Виготовили паспорт, через три дні відправив на пошту консульства квитанцію і заяву для dhl
-
Да, я добавляла, моя дочь гимнастка, там есть такое окошко на сайте, посмотрите
-
Проходити можна будь-де
-
А навіщо вам ці дані? Вам потрібен максимум лист e-medical, щоб подати в ircc якщо вони не побачили дані від клініки. Але зазвичай цей процес проходить автоматично
-
Якщо дитина у Польщі, чи може там проходити?
12 Jan 2024, 17:45
292527/430578
4 minutes ago