PR CUAET
-
Перша - якщо ви заповнюєте за когось. Можна відштовхуватись звідси: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Можете написать мне, работал с подобными моментами
-
Підкажіть, будь ласка, може хтось знає щось про цей Law Enforcement stream. Я так розумію, це ті, хто отримав джоб офер для роботи в, скажімо, поліції. Але ж туди неможливо податися без ПР. Я пробувала. Воно буквально не пропускає подати заявку, якщо ти відповідаєш, що немає ПР. Чи хтось щось знає більше?
-
Это достаточно значимые факторы, я бы дослал
-
Безкоштовно можна до 31 грудня До кінця в мене ще 9 місяців Але подалась тому що тоді було оголошення податися до 31 березня 2024 тим українцям, які вже в Канаді
-
Зрозумів Вашу думку. СПАСИБІ!
-
Змініть гаджет, підключіть більш швидкісний інтернет, почистіть кеш, оновлюйте сторінку кожні 5 секунд і не роздумуйте який день і час вибирати. Не відволікайтеся, кожна секунда важлива. Дехто весь час в чаті сидить і хоче спіймати слот... Так не буває, на жаль. Нехай щастить!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з такою ситуацією. Подавав на повернення податків через бугалтера, було дві форми т4, вона побачила тільки одну, прийшло повернення по одній формі, перевірив по нотайс оф асесмент, різні суми, вона переподала декларацію, 2-3 місяці не було ніякої відповіді. В кінці вересня переподали знову, побачив в акаунті, що вони отримали і взяли в роботу 2 жовтня, трекер показував крайню дату опрацювання 27 листопада, зараз на половині трекінг полоси, написало трекінг зупиненно, так як вже було поданні податки. Що робити в данній ситуації наперед дякую.
-
только вот не знаю подписывать декларацию (портал 2 был уже, COPR номер есть), или не подписывать - отправлять только LOE
-
І у мене так само, а другий теоретично лише наступного тижня буде. А маму подавати треба якось..