PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з такою ситуацією. Подавав на повернення податків через бугалтера, було дві форми т4, вона побачила тільки одну, прийшло повернення по одній формі, перевірив по нотайс оф асесмент, різні суми, вона переподала декларацію, 2-3 місяці не було ніякої відповіді. В кінці вересня переподали знову, побачив в акаунті, що вони отримали і взяли в роботу 2 жовтня, трекер показував крайню дату опрацювання 27 листопада, зараз на половині трекінг полоси, написало трекінг зупиненно, так як вже було поданні податки. Що робити в данній ситуації наперед дякую.
-
только вот не знаю подписывать декларацию (портал 2 был уже, COPR номер есть), или не подписывать - отправлять только LOE
-
І у мене так само, а другий теоретично лише наступного тижня буде. А маму подавати треба якось..
-
поняла, тоже так думаю!
-
А у вас уже портали є, тільки єкопр чекаєте?
-
Хаха, це для офіцерів поліції при чому з 4 - ох англомовних країн ) які вирішили що в Канаді буде краще я) хоча часто звідси їдуть в Австралію припустимо ) в мене мій колега офіцер з Британії, був там кором потім в Калгарі ) ви реально мабуть не розумієте як важно потрапити до поліції) це навіть забавно) можете мені написати в особисті я вам поясню ) шанси потрапити до поліції дуже малі навіть при дуже хорошій мові (практично С2) і інших даних ) треба ще куча всього, волонтерство, досвід, освіта, тест фізичний та письмовий (дуже складний), рекомендації від офіцерів поліції у рангу сержант і т.д)
-
Багато хто, гадаю, просто ставлять той рівень освіти, що надає більше балів. Наприклад, при наявності бакалавра чи магістра, здобутого поза межами Канади, та сертифіката/диплома, здобутого в Канаді, обирають канадський рівень освіти. Так отримаєш додатково 6 або 10 балів… Питання в тому, чи не буде це місрепрезентейшеном, бо це напряму впливає на отримані бали…
-
Якщо є, наприклад, Трейд Сертифікат, можна його використовувати, як доказ освіти. І не треба ніякі інші доки про освіту надавати.
-
хорошая идея, кстати, написать в статусе именно номер документа
-
Але як провінціали дізнаються, що є інший вищий левел освіти? Чи це може статись вже на федеральному рівні?
-
СПАСИБИЩЕ Вам за дельный совет! Значит, так и сделаем.
-
05.01.24 - подача на номинацию AOS 02.02.24- дозапрос ( подтверждение с работы) 05.02.24- получили номинацию. 29.02.24-подача на федеральный уровень. 17.06.24 - AOR, запрос на биометрию, запрос на справки о несудимости из двух стран (из Индии и Эмиратов) 19.06.24 - сдали биометрию, отправили справки. 26.06.24 - засчитали медикал, запрос справок из РФ и УКРАИНЫ.PAL 10.07.24 - загрузили справки из РФ и Украины 11.09.24 - сообщение, что приняли доп. документы + начали бэкграунд чек 20.09.24 - final decision +portal 1 11.10.24 - portal 2 Ждем eCorp, видимо долго будем ждать, рассматривал офис Монреаль..
-
На сьогодні більше 10 місяців.