PR CUAET
-
І у мене так само, а другий теоретично лише наступного тижня буде. А маму подавати треба якось..
-
поняла, тоже так думаю!
-
А у вас уже портали є, тільки єкопр чекаєте?
-
Хаха, це для офіцерів поліції при чому з 4 - ох англомовних країн ) які вирішили що в Канаді буде краще я) хоча часто звідси їдуть в Австралію припустимо ) в мене мій колега офіцер з Британії, був там кором потім в Калгарі ) ви реально мабуть не розумієте як важно потрапити до поліції) це навіть забавно) можете мені написати в особисті я вам поясню ) шанси потрапити до поліції дуже малі навіть при дуже хорошій мові (практично С2) і інших даних ) треба ще куча всього, волонтерство, досвід, освіта, тест фізичний та письмовий (дуже складний), рекомендації від офіцерів поліції у рангу сержант і т.д)
-
Багато хто, гадаю, просто ставлять той рівень освіти, що надає більше балів. Наприклад, при наявності бакалавра чи магістра, здобутого поза межами Канади, та сертифіката/диплома, здобутого в Канаді, обирають канадський рівень освіти. Так отримаєш додатково 6 або 10 балів… Питання в тому, чи не буде це місрепрезентейшеном, бо це напряму впливає на отримані бали…
-
Якщо є, наприклад, Трейд Сертифікат, можна його використовувати, як доказ освіти. І не треба ніякі інші доки про освіту надавати.
-
хорошая идея, кстати, написать в статусе именно номер документа
-
Але як провінціали дізнаються, що є інший вищий левел освіти? Чи це може статись вже на федеральному рівні?
-
СПАСИБИЩЕ Вам за дельный совет! Значит, так и сделаем.
-
05.01.24 - подача на номинацию AOS 02.02.24- дозапрос ( подтверждение с работы) 05.02.24- получили номинацию. 29.02.24-подача на федеральный уровень. 17.06.24 - AOR, запрос на биометрию, запрос на справки о несудимости из двух стран (из Индии и Эмиратов) 19.06.24 - сдали биометрию, отправили справки. 26.06.24 - засчитали медикал, запрос справок из РФ и УКРАИНЫ.PAL 10.07.24 - загрузили справки из РФ и Украины 11.09.24 - сообщение, что приняли доп. документы + начали бэкграунд чек 20.09.24 - final decision +portal 1 11.10.24 - portal 2 Ждем eCorp, видимо долго будем ждать, рассматривал офис Монреаль..
-
На сьогодні більше 10 місяців.