PR CUAET
-
Надев на себя вашу ситуацию, я бы подписывала декларацию указав в статусе номер eCopr и приложив loe со всеми подробностями.
-
А какие у тебя были варианты с тать офицером полиции тут. ? ) если у тебя нету ПР даже ?)ты имеешь представление какие у офицеров зарплаты и бенефиты и КАКАЯ конкуренция )
-
Скажіть будь ласка, чи можна додати фото дитини після подання заяви?
-
единственное, не вижу графу куда этот номер документа можно вписать
-
а там в декларації треба вказати тільки UCI? чи я щось не розумію
-
Люди, дякую вам всім величезне!
-
Ну как-то же надо обозначить ваше право на подпись 0191. А уже на сколько оно обосновано им решать.
-
Здавалося в 2022, але ж воно дійсне на 5 років тому типу повинно бути все ок , але потрібно підставити proof для подачі на WP, просто думаю може їм той скрін емейлу що їм відправили після здачі і написати листа з поясненням, може пройде, не знаю 🫣
-
Вам ще зарано навіть щоб бачили. Вони кажуть через три місяці телефонувати
-
вам треба потрапити до листа до міністра, вас пропустили
-
через 10 секунд- що заявка прийнята, а потім через 9 міс і 11 днів -запит на відбитки
-
Чи потрібно десь додати паспорт батька, якій не супроводжує дитину? Згоду підписану маємо, але чи треба паспорт його додавати? - не бачу опції.
-
Доброго дня, в можна в приват задати питання? :)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
Як кому. Але так казали тут люди. Тому можуть її і не бачити. Але якщо у вас статус сабмітед то все має бути добре
-
Заповнюєте як N/A
-
Можливо хтось має слот на 31.10 на нотаріальні дії і він йому не потрібен і будете відмовлятися, напишіть. Бо я виловила слот на цю послугу на 13.11, а буду ще в Оттаві 31.10, хотілося б зробити за один раз))
-
кто может объяснить, пожалуйста, насчет третьего пункта. Если я подписываю этот документ со своей мамой, ей вписывать мужа здесь или нет, Странное описание просто - только если он не выездной или умер. Оставить пустым?
-
мені казали, що не зарано, але за якоїсь причини не бачать аплікацію різні агенти, один взагалі рекомендував подаватись ще раз
-
подаватися звичайно. LOE що вже є corp. це по суті pr. майже впевнена що все буде ok
12 Jan 2024, 17:45
292591/433085
3 minutes ago