PR CUAET
-
единственное, не вижу графу куда этот номер документа можно вписать
-
Люди, дякую вам всім величезне!
-
Здавалося в 2022, але ж воно дійсне на 5 років тому типу повинно бути все ок , але потрібно підставити proof для подачі на WP, просто думаю може їм той скрін емейлу що їм відправили після здачі і написати листа з поясненням, може пройде, не знаю 🫣
-
Можливо хтось має слот на 31.10 на нотаріальні дії і він йому не потрібен і будете відмовлятися, напишіть. Бо я виловила слот на цю послугу на 13.11, а буду ще в Оттаві 31.10, хотілося б зробити за один раз))
-
кто может объяснить, пожалуйста, насчет третьего пункта. Если я подписываю этот документ со своей мамой, ей вписывать мужа здесь или нет, Странное описание просто - только если он не выездной или умер. Оставить пустым?
-
підкажіть будь ласка в statutory declaration of common-law union де питання про jointly own property other than our residence, що мається на увазі? Це про те, чи маємо ми у спільній власності нерухомість? Тобто, якщо ми живемо в будинку, який винаймаємо то я відповідаю Ні на питання про jointly own property other than our residence?