PR CUAET
-
Можливо хтось має слот на 31.10 на нотаріальні дії і він йому не потрібен і будете відмовлятися, напишіть. Бо я виловила слот на цю послугу на 13.11, а буду ще в Оттаві 31.10, хотілося б зробити за один раз))
-
кто может объяснить, пожалуйста, насчет третьего пункта. Если я подписываю этот документ со своей мамой, ей вписывать мужа здесь или нет, Странное описание просто - только если он не выездной или умер. Оставить пустым?
-
підкажіть будь ласка в statutory declaration of common-law union де питання про jointly own property other than our residence, що мається на увазі? Це про те, чи маємо ми у спільній власності нерухомість? Тобто, якщо ми живемо в будинку, який винаймаємо то я відповідаю Ні на питання про jointly own property other than our residence?
-
Тобто, якщо я після 9-го класу до коледжу пішов, можна шкільний атестат не показувати?
-
Так, вірно… Бачу, вони оновили вимоги до пакету документів. До жовтня, якщо був трейд сертифікат, можна було не подавати усі рівні освіти. Зараз тільки залишили опцію щодо евалюації найвищого ступеня освіти…
-
окей, спасибо, пропробую, интересно как нотариус на это отреагирует
-
Посмотрела 0191, если писать то уже где пристроите по тексту, там нет определённого места для этого. Просто обозначить, что вы видели и имели основания для подписи 0191 на момент сабмита. И loe обязательно, чтобы у них не было шансов докопаться и максимум что можно вам будет предъявить это неправильную оценку вашего положения.
-
Адресу треба в можна змінити. Але це робиться на тому акаунті де робили проплату (не в DS160).
-
І коледж це мається на увазі технікум.
-
В додатку до диплому стоять усі шкільні предмети з оцінками за старшу школу.