PR CUAET
-
Лише вам вирішувати, як вам бути в цій ситуації.
-
Народження, шлюб, розлучення, смерть … все і на всіх хто є у мене, і про мене , і про всіх. Немає в чеклисті? Ну то відправляйте пусту аклікацію, лише з імʼям та прізвищем, а я вважаю що необхідно надати повну інформацію і відразу, і про всіх
-
Ви знаєте, і з більш складними кейсами одобрювали ПР. Ніхто брехати про статус не планує. І так, офіцер може закрити очі на те, що ПР я отримала пізніше закриття програми, а може і ні. Але шанси є, якщо знову ж згадати, що це за програма та її вид.
-
Rural Renewal та Tech Pathway передбачають потребу job offer але не наявність дозволу на роботу, з AOS складніше бл там треба працювати в Альберті на момент подачі але дехто може працювати на статусу Continued коли як такого дозволу на роботу ще немає але є аплікація на продовження.
-
Робіть як вважаєте за потрібне і без паніки. Вам всі відповіли, що робити чи не робити щось, має бути лише ваше рішення і ваша відповідальність
-
Тобто засабмітити аплікацію будучи не еліджбл це вже не обман а маленьке непорозуміння яке можна пояснити простим листом? Я звичайно можу погодитись з тим що консультанти кажуть що за це не будє якихось карательних санкцій але ж і називати треба своїми іменами як є ( не ірсс звичайно )) )
-
Я всім дуже вдячна за допомогу і відповіді, але ж питаю про одне, починають вчити чогось іншому, не зрозуміло чого.
-
так, більше звучить як тривожність і паніка, а не холодний розсуд. Ніхто пусту аплікацію не планував відправляти - до чого це? Ми покажемо всі зв'зяки. Питання зовсім про інше.
-
Почитайте ще раз умови участі у програмі, там все чітко написано. Вам вирішувати, що далі робити. Це і порада і ідея
-
Так, це може бути причиною відмови, я з вами згодна. Але шанси є - я про це. Тип паче у мене вже найфінальніша стадія, фінальніше немає, окріс цього чортового eCOPR листа