PR CUAET
-
Для експрес здається всі мають здавати. Напишіть запитання у відповідній гілці
-
А як лісенинг?
-
Дивно
-
Так, пере завантажували, і не раз
-
Сторінку перезагрузити
-
Так, по калгарійському часу. Як це -обновляти?
-
По калгарійському часу? Потрібно обновляти рівно в 6
-
О 18 годині, але заходимо раніше, хвилин за 10, Едмонтон
-
Добрий вечір , підскажіть будь ласка ,якщо я громадянка Канади подаю по цій програмі своїх батьків та сестру - всі вони в мене йдуть в одній аплікації , але там є обов’язкова декларація , то я її на кожного окремо заповнюю чи тільки на основного апліканта ( маму )? Бо із цього тексту вище я маю заповнити на кожного ці 3 форми , трохи заплуталася , буду вдячна за підказку :)
-
О котрій годині і яке консульство вибираете?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи потрібно при складанні аплікації на провінційну або ж на федеральну програми, додавати конкретні дипломи, чи вистачає евалюаціі через WES?
-
Дивно , Канадський уряд зробив цю програму для Українців які мають родичів в Канаді, але обмежив близькістю родичів. Дозволили б взяти участь в цій програмі всім Українцям, які мають родину з ПР в Канаді.
-
Як одружитися в Канаді 👩❤️👨 Для того щоб мати змогу одружитися в Канаді, ви повинні відповідати певним вимогам: - Бути повнолітньою особою (18+) - Мати при собі паспорт, свідоцтво про народження - При наявній ситуації мати документи про зміну імені/розлучення/свідоцтво про смерть попереднього чоловіка/дружини 🔹 Далі вам потрібно отримати дозвіл на шлюб - Marriage Licence. Цей дозвіл видається на 90 днів, тому за цей час вам потрібно буде вступити у шлюб. 🔹Для отримання дозволу потрібно заповнити форму - посилання. Після чого підготувати документи та разом з формою віднести особисто в офіс муніципалітету або міського округу (не обов'язково за місцем проживання). Віднести може один із партнерів, тобто достатньо присутність одного із представників. 🔹Далі потрібно буде сплатити збори, їхній розмір залежить від місця проживання. 🔹Ну і на останок, вже в муніципалітеті ви зможете домовитися з офіцером про укладення світського шлюбу, або зі священнослужителем про укладення релігійного шлюбу. Проте релігійні закони можуть виключати положення про права і обов’язки подружжя, тому рекомендується все-таки зареєструвати шлюб в місцевому муніципалітеті.