PR CUAET
-
70 це нереально якщо Ви не навчалися в Альберті, середній бал десь 53. Так вибірка яка була 15 жовтня вона не репрезентативна бо ми говоримо лише про 302 особи і бажання уряду протестувати систему тобто вибрати по мінімуму. Більшість з цієї вибірки є на PGWP і мають освіту здобуту в Канаді і відповідно бали за це, але з новою політикою уряду їх число буде йти до низу досить швидко
-
Самое интересное, что каждый сам себя оценивает как видит. И то что 70-80 имея балов отбирают, это не факт что правдивые балы. Но их отобрали и будут отбирать по высшему некорректному балу! Думаю, если нужно было бы подкреплять документы к этой анкете, то средний бал бы резко упал - это была бы правдивая информация.
-
Дякую, що пояснили очевидне. Моя відповідальність, але я все ще потребую порад та ідей.
-
Шкода людей в яких на руках вже давно всі документи а вони через ці « качелі» з програмою ніяк не можуть отримати номінації… жесть
-
Шукаємо людей з агрономічною освітою для роботи на фермі в Північному Онтаріо (між містами Emo і Rainy River) Ми пропонуємо: 🌾🚜Роботу на сучасній фермі з конкурентною заробітною платою (обговорюється індивідуально). 🏡Життя в віддаленому, тихому районі природи. 🧑🌾👩🌾Розглядають кандидатів з резюме англійською мовою.
-
Ну ясно… у кого 50 балів можуть і не сподіватися на « удачу»…. Можна готуватися для подачі нової аплікації через рік… 😢
-
Не хотят IRCC одновременно это рассматривать. Только по очереди.
-
Ну відхилять заявку і все. Якщо не eligable. А може і розглянуть. Ніхто не знає.
-
Подождать ещё пару рабочих дней, может отдельно придти
-
Так, така можливість є.