PR CUAET
-
Дякую, що пояснили очевидне. Моя відповідальність, але я все ще потребую порад та ідей.
-
Шкода людей в яких на руках вже давно всі документи а вони через ці « качелі» з програмою ніяк не можуть отримати номінації… жесть
-
Шукаємо людей з агрономічною освітою для роботи на фермі в Північному Онтаріо (між містами Emo і Rainy River) Ми пропонуємо: 🌾🚜Роботу на сучасній фермі з конкурентною заробітною платою (обговорюється індивідуально). 🏡Життя в віддаленому, тихому районі природи. 🧑🌾👩🌾Розглядають кандидатів з резюме англійською мовою.
-
Ну ясно… у кого 50 балів можуть і не сподіватися на « удачу»…. Можна готуватися для подачі нової аплікації через рік… 😢
-
Не хотят IRCC одновременно это рассматривать. Только по очереди.
-
Ну відхилять заявку і все. Якщо не eligable. А може і розглянуть. Ніхто не знає.
-
Подождать ещё пару рабочих дней, может отдельно придти
-
Так, така можливість є.
-
Скорей всего они будут усовершенствовать и менять анкету в пул, и тогда интересно как редактировать свои данные, только через процесс удаления. Вот перед 30 сентября кто-то кидал скрин пример анкеты Манитобы - вот она была разработана равноправно для всех. Возможно человек в розовом колпаке хочет быть след премьером и мы не попадаем под выборку так массово 60-70%, как те ребята
-
Ні...якщо був сабміт - просто чекайте...будемо разом чекати Остап писав, що нам нічого робити не треба, якщо вже подав документи і оплатив. Якщо я правильно пам'ятаю, ви засабмітились навіть раніше за мене (7 червня)