PR CUAET
-
Ну відхилять заявку і все. Якщо не eligable. А може і розглянуть. Ніхто не знає.
-
Подождать ещё пару рабочих дней, может отдельно придти
-
Так, така можливість є.
-
Скорей всего они будут усовершенствовать и менять анкету в пул, и тогда интересно как редактировать свои данные, только через процесс удаления. Вот перед 30 сентября кто-то кидал скрин пример анкеты Манитобы - вот она была разработана равноправно для всех. Возможно человек в розовом колпаке хочет быть след премьером и мы не попадаем под выборку так массово 60-70%, как те ребята
-
Ні...якщо був сабміт - просто чекайте...будемо разом чекати Остап писав, що нам нічого робити не треба, якщо вже подав документи і оплатив. Якщо я правильно пам'ятаю, ви засабмітились навіть раніше за мене (7 червня)
-
То, что они меня признают не eligable - да, вероятность есть. Тем более не меня, а мою семью, так как они подаются. И если написать объяснительное письмо, то возможно и сжалятся на ними. Повторюсь, эта программа не совсем стандартная
-
какие конкретно ложные данные я дам, не подписывая декларацию, а только отправив письмо, например?
-
В мене тільки с вересня місяця було 18 місяців проживання в Канаді🤷 може наперед?
-
Якщо, наприклад, забронювати слот на оформлення паспорта в Оттаві, то чи буде можливість паралельно спробувати отримати слот у Торонто? Мене це цікавить, тому що мені зручніше в Торонто, але я думав забронювати в Оттаві, якщо там знайду місце, і паралельно чекати можливості отримати слот у Торонто. Якщо вдасться знайти місце в Торонто, тоді я б скасував запис в Оттаві. Чи можливо так зробити? Хтось має досвід у цьому питанні?
-
думаю про нюанси ще, наприклад, прикладати decaration одрразу без статусу, що мені не подобається, чи прикласти тільки LOE, в я кому я пояснюю що прикладу свій ПР та declaration пізніше
-
Доброго дня! Через скільки часу у середньому приходить підтвердження що ircc отнимало чеки про біометрію?