PR CUAET
-
думаю про нюанси ще, наприклад, прикладати decaration одрразу без статусу, що мені не подобається, чи прикласти тільки LOE, в я кому я пояснюю що прикладу свій ПР та declaration пізніше
-
Доброго дня! Через скільки часу у середньому приходить підтвердження що ircc отнимало чеки про біометрію?
-
50%...откуда у вас такие данные давайте по сути, и с официальной статистикой тогда, а не просто "мне кажется, у вас заберут ПР"
-
Тут є модератор? Я не можу зрозуміти, чому Iнна наполягає, щоб я перестала питати порад.
-
Ви тільки засмічуйте стрічку. Кого і в чому ви переконуєте? Ваше рішення, ваша справа, ваші дії.
-
Инна, пожалуйста, вы уже свое сказали. Эта группа для того, чтобы давали советы. Тогда тут вес идут под суд. Я продолжу спрашивать идеи и советы, если вы позволите.
-
eligable и врать - разные вещи. В LOE я признаю, что еще не полностью eligable и все еще прошу рассмотреть заявку
-
Вийшло 517 дол дитячі, схоже що вони за 3 місяців вислали
-
Як новини цього тижня впливають на ваші інвестиції • Підвищення цін на нафту через конфлікт в Ізраїлі • Падіння акцій технологічних гігантів • ФРС США планує підвищити ставки • Напруга між Канадою та Індією 📊 Як це вплине на ваші активи? Деталі в моєму Telegram-каналі CanadaCapitalHub 📲 t.me/CanadaCapitalHub
-
Всі хто радять ми з вами, будьте обережні, бо людині гроші не повернуть, а це 630х6 і вона на вас до суду може подати… Люди, це ж Канада 🇨🇦 Нехай сама приймає рішення.
-
оу сорри, так, я по iншiй подавалась
-
через трекер тут: ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Можна