PR CUAET
-
оу сорри, так, я по iншiй подавалась
-
У меня подобная ситуация, компания из сектора, но НОК не подходит. Дополнительных 6 балов нет.
-
Как могут некорректно подавать если затем по документам вскроется и будет отказ в номинации
-
цю програму наче не видно у трекері
-
через трекер тут: ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Можна
-
Люди, як додзвонитись до IRCC щоб спитати чи бачать нашу заявку? Я коли вибираю опцію узнати про подану заявку, то вони просять номер заявки, виберіть на яку літеру ваш номер починається, але в нас нема того номера. Підкажіть будь ласка
-
@darina_sebova підкажіть, будь ласка, де ви знайшли номер COPR без eCORP?
-
Возможно и сверять не будут. Система явно не для 50-55 балов. Нужно в любом случае пройти весь этот э-о-тический круг попыток подачи «я сделал все что смог»
-
User Inna has 1/3 warnings; be careful! Reason: ніхто нічого не засмічує, дякую
-
Inna [349723962] попереджений (2 з 3). Причина: ніхто нічого не засмічує, дякую
-
/warn ніхто нічого не засмічує, дякую
-
В Едмонтоні можно оплатити прямо на місці але тільки з канадської дебетової картки.
-
Давайте без образ, і завершим цю тему. Здається все обговорили
-
Вот именно, а результат это зря выброшенные 840 долларов при подаче, которые в случае несоответствия не вернут
-
Доброго дня. На один акаунт можна лише один дорослий слот зловити. Якщо вдасця зловити слот на Отавву то Торонто не надасть вам запис. Ви подаєте документи туди де ви впіймали. Треба буде ловити окремо запис з іншого акаунту. На Торонто. Але це ще той квест.
-
EOI це просто invitation подати заяву право
-
Потім коли запрос приходить вскриється і буде відмова
-
Може хто знає контакти перекладача з ПОЛЬСЬКОЇ мови на АНГЛІЙСЬКУ ? Буду вдячний 🙏
-
Ну как же не будут. Чтобы получить больше баллов кандидат допустим поставит галочку, что есть канадское образование или допустим работает в рурал. Когда его отберут в пул то нужно будет эти документы отправить, в результате будет несоответствие и дозапрос поступит, а доков нет и отказ
12 Jan 2024, 17:45
292789/431643
4 minutes ago