PR CUAET
-
тоді все ОК, не переживайте і будемо просто чекати
-
Так заявка вісить у статусі submitted, дякую за відповідь. Так сабміт був у травні
-
якщо всі варіанти що описувалися вище не допоможуть то скоріше за все так
-
Ні - не було. Моя знайома не мала оригіналу - також забула - то показувала фото на телефоні. Як буде у вас - невідомо.
-
А какой офис?
-
А оно у вас в кабинете отображается?
-
Скажите, может быть кто-то в курсе. Бухгалтер указан как регулируемая профессия на сайте, на который дан линк с сайта Альберты. Они имеют ввиду всех CPA или только тех, кто занимается публичной практикой?
-
Вау, рівно місяць зайняло 🙌
-
Скоріше за все тут, в Канаді, ви однозначну відповідь на своє питання не отримаєте. Взагалі український закон пише, що на військовий облік можна стати лише особисто, ніяких представників по довіреності бути не може, як мінімум через необхідність проходження медкомісії. З іншого боку, адвокати за місцем вашої реєстрації можливо володіють більш актуальною інформацією, як це працює в конкретному місці. От тільки не раджу там шукати адвоката "по інтернету". Бо військовий облік - це зараз основна стаття доходів шахраїв в Україні.
-
Вопрос - если ребенок пока живет в Польше(16 лет) с отцом, и был занесён как dependant в аппликацию с мамой. Получили заверенную форму Imm 5604 от отца, нужно ли также в систему подгружать паспорт отца? Если он не иммигрирует и разведён с матерью?
-
На support PR application? Я с 5 марта жду. По состоянию на 3 октября, рассматривали заявки поданные 27 февраля.
-
Доброго дня, у мене знову питання про подачу на продовження ворк перміту. 2 роки тому , я з чоловіком пройшли медогляд , ніякого документу, підтвердження нам не дали. Сьогодні поїхала туди , щоб дали документ, що ми проходили у них медогляд, сказали що вони не зберігають дані. Де я можу витягти ці дані, що ми пройшли медогляд? Чи можливо, можна подати на продовження воркперміту без цих даних? Наперед щиро вдячна за відповідь!
-
Якщо отримали еліджибиті то чекати ще 6 місяців на портал 1
-
Сидней
-
Поняла
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка: • You, or any of your family members, give birth to or adopt a child. Якщо на 8му місяці вагітності, писати? Чи вже по факту народження?
-
Так Було
-
Мы дружной компанией уже это до костей обсудили😁 шансов заподозрить неправду у офицеров нет😁
-
Понятно спасибо большое
-
Просто ж вони побачать дату коли видан піар Дуже страшно і гроші втратити і не дай Боже розцінять це як брехню Хто їх знає
12 Jan 2024, 17:45
292838/431637
42 minutes ago