PR CUAET
-
Ось же в них на сайті є: edmonton.mfa.gov.ua/news/vazhliva-informaciya-shchodo-zmin-u-zakonodavstvi-ukrayini-u-sferi-vijskovogo-obliku
-
Подскажите , пожалуйста размер фото для ребенка 13- лет для загранпаспорта.
-
на редите один писал что 134 дня ждал
-
Мені давно апрувнули, чоловіку вп прийшов, а мені ні. Я писала у кризову форму, але відповіді не отримала поки що
-
Не знаю як буде робити Альберта але федеральний уряд обов'язково перевіряє чи Ви маєте ту кількість балів по якій Вас відібрали, інакше немає сенсу мати бальна систему. І часто по Експрес Ентрі відмови саме через те що у людини немає балів по яких її відібрали
-
BTW якщо комусь цікаво www.reddit.com/r/ImmigrationCanada/comments/18vp4s0/megathread_processing_times_permanent_resident/
-
www.studentstudy.ua/
-
А вы по провинциальной программе подавались?
-
У мене виходило додзвонитись або з самого ранку в 8:00 (ET) або ближче до кінця їх робочих годин 15:30(ET)
-
Пишіть ям на вайбер по цьому телефону
-
шось не можу знайти той пост вже, здається там шось про*бали в нього
-
Дуже дякую!
-
У середині червня
-
Так, планую наступного дня щодня телефонувати. Мені просто цікаво, як воно працює, що зазвичай запрошення отримують разом із aor, а я так довго чекаю
-
А когда вы подавались?
-
тижнями дзвоню, кожного разу просто скидають, навіть не ставлять на очікування - кажуть лінія перегружена і все
-
Вітаю, які документи потрібно щоб зробити паспорт дитині? Слот зловили, скоро їхати в консульство Оттави, дякую
-
Може ще раз подзвонити, так сказати нагадати про себе?
-
Пробувала. Сказали, усе нормально, чекайте далі 😁
-
А ви не пробували дзвонити їм?
12 Jan 2024, 17:45
292900/433116
about an hour ago