PR CUAET
-
Дивно , Канадський уряд зробив цю програму для Українців які мають родичів в Канаді, але обмежив близькістю родичів. Дозволили б взяти участь в цій програмі всім Українцям, які мають родину з ПР в Канаді.
-
Як одружитися в Канаді 👩❤️👨 Для того щоб мати змогу одружитися в Канаді, ви повинні відповідати певним вимогам: - Бути повнолітньою особою (18+) - Мати при собі паспорт, свідоцтво про народження - При наявній ситуації мати документи про зміну імені/розлучення/свідоцтво про смерть попереднього чоловіка/дружини 🔹 Далі вам потрібно отримати дозвіл на шлюб - Marriage Licence. Цей дозвіл видається на 90 днів, тому за цей час вам потрібно буде вступити у шлюб. 🔹Для отримання дозволу потрібно заповнити форму - посилання. Після чого підготувати документи та разом з формою віднести особисто в офіс муніципалітету або міського округу (не обов'язково за місцем проживання). Віднести може один із партнерів, тобто достатньо присутність одного із представників. 🔹Далі потрібно буде сплатити збори, їхній розмір залежить від місця проживання. 🔹Ну і на останок, вже в муніципалітеті ви зможете домовитися з офіцером про укладення світського шлюбу, або зі священнослужителем про укладення релігійного шлюбу. Проте релігійні закони можуть виключати положення про права і обов’язки подружжя, тому рекомендується все-таки зареєструвати шлюб в місцевому муніципалітеті.
-
Залежить від умов компанії. У мене на заводі порошки знімають відпускна і вересня пів року можна піти в відпуск на тиждень, а потім ще через пів року знову на тиждень, тобто 2 тижні в рік, які оплачуються А у чоловіка по іншому - йому кожну зарплату доплачують відпускна, а у коли іде у відпускна, то вже нічого не платять. Тому уточнюйте в вашому офісі
-
Можна вам написати? В питанні обміну досвідом. Я до весни в Монреалі. Потребую високоточної наводки в питанні релокації і імміграції. 🤔 Подобається Саскачеван, і подобається хард-ту-філл і саскачеванський досвід. Одного разу я завантажу речі в трак і поїду. Але хочу знати наперед все. ))
-
Але Ваше пояснення крутіше )))) Дякую велике
-
Має. Тому що потрібно вклеювати фотографію. Тому він дійсний до 25, потім 45 років )))) Без нового фото він не дійсний
-
noc.esdc.gc.ca/Home/Welcome/4d655901c5a8499d8af705bb2a3aee03?GoCTemplateCulture=en-CA
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Що необхідно вказати в графі Кінцева дата Українського паспорта, якщо він немає срока? Підкажіть будь ласка
-
Ми робили. Друкували вимоги. В ательє, і все добре
-
Двоюрідні брати/сестри не підходять під цю програму. Тільки через рідних і зведених можна подаватися
-
Siblings це рідні брати чи сестри
-
Привіт, підкажіть будь ласка, я правильно розумію що якщо я маю двоюрідну сестру тут в Канаді яка є громадянкою, то я також можу подаватися? Згідно з цим пунктом
-
Підкажіть, щодо фото. Треба йди до спеціаліста для фото, а якщо наприклад чоловік в Україні, як йому таке фото зробити?
-
Там головне правильно оформлений переклад, щоб або лист від перекладача або печатки з адресою на перекладі , ну а зразок старий чи новий, то для України важливо , Канаді вони всі різні, з різних країн уявіть . Ми подавали рік тому своє свідоцтво ще СССр зразку і все ОК