PR CUAET
-
але на саті пише так: The back of one photo must include: the subject’s name and date of birth the name and complete address of the photography studio the date the photograph was taken The photographer may use a stamp or handwrite this information. Stick-on labels are unacceptable. For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt).
-
такі ж самі думки і у мене, тому буду подаватися, але думаю не заповнювати декларацію, бо в ній чітко написано, що я підписуюсь як PR. Лише додам LOE одразу, і вже declaration та eCoPR після до веб-форми прикладу
-
В шоперсі зробили так:
-
Якщо людина одна, немає нікого, не був ніде, просто проплатити за самого себе. Дякую🙏
-
Прохання, скиньте будь ласка хтось фотографію яку подавали на аплікацію
-
Доброго вечора всiм😌 Скажіть будь ласочка люди.. кто знає як ОПЛАТИТИ цю аплікацію...? От просто взяти і зробити оплату і все...
-
Я все це бачив, просто мені б зрозуміти правильність, крок за кроком, щоб ніде не упустити якусь оплату, яку мені потрібно би було сплатити
-
У Вашому Copr, написано "Congratulations! You are now a permanent resident (PR) of Canada! "? Якщо ні, то у формі 0191 вже буде обман. А без цієї форми технічно не можливо подати заяву, вона підтягується в окреме обов'язкове поле.
-
Так... А що там за різниця у коштах? І Так пробачте Дякую!!!!🤗
-
Это стандартное автоматическое письмо. Обычно означает, что через 2-3 дня придёт и само решение
-
Вітаю всіх! Маю питання щодо ситуації з чоловіками призовного віку та їх паспортами. У мого батька закінчується термін дії паспорта через 4 місяці, а разом з ним і ворк перміт. Продовження ворк перміту не має сенсу через обмеження, пов’язані з паспортом. Чи є серед вас ті, хто стикався з подібною ситуацією або має досвід продовження паспорта, перебуваючи в Канаді?Або продовження ворк перміту без діючого паспорта? Буду вдячна за будь-яку корисну інформацію!
-
Добрий день, не під скажете приблизно раз в скільки дип пошта в едмонтоні? Раз в місяць чи два? Та коли наступна.?
-
Чекаємо на продовження WP з березня, написала Сергий раз в призрак форму місяць тому, сказали просто чекати, два дні назад знову написала, що критичний термін вже минув, відповіли знову просто чекати, вони роблять все необхідне. Але сьогодні вже прийшов correspondence letter, таки прискорились з другої спроби. Єдине питання, в цьому листі написали про зараховану біометрію, яка була здана ще і червні, і ми її з червня бачили в порталі, і кажуть що вона зарахована для нашої "temporary residence application". Чи це стандартний correspondence letter? Чи нас обробляють не ту заявку на яку ми подались? Ваші так само виглядали? Скільки після такого листа до документу в середньому?