PR CUAET
-
Это стандартное автоматическое письмо. Обычно означает, что через 2-3 дня придёт и само решение
-
Вітаю всіх! Маю питання щодо ситуації з чоловіками призовного віку та їх паспортами. У мого батька закінчується термін дії паспорта через 4 місяці, а разом з ним і ворк перміт. Продовження ворк перміту не має сенсу через обмеження, пов’язані з паспортом. Чи є серед вас ті, хто стикався з подібною ситуацією або має досвід продовження паспорта, перебуваючи в Канаді?Або продовження ворк перміту без діючого паспорта? Буду вдячна за будь-яку корисну інформацію!
-
Добрий день, не під скажете приблизно раз в скільки дип пошта в едмонтоні? Раз в місяць чи два? Та коли наступна.?
-
Чекаємо на продовження WP з березня, написала Сергий раз в призрак форму місяць тому, сказали просто чекати, два дні назад знову написала, що критичний термін вже минув, відповіли знову просто чекати, вони роблять все необхідне. Але сьогодні вже прийшов correspondence letter, таки прискорились з другої спроби. Єдине питання, в цьому листі написали про зараховану біометрію, яка була здана ще і червні, і ми її з червня бачили в порталі, і кажуть що вона зарахована для нашої "temporary residence application". Чи це стандартний correspondence letter? Чи нас обробляють не ту заявку на яку ми подались? Ваші так само виглядали? Скільки після такого листа до документу в середньому?
-
Супер,дякую
-
По дате подачи на пр
-
в моєму кабінеті там де поле декларації, там треба просто прикласти технічно кажучи, будь який файл - думала під ним завантажити LOE ще обдумую я розумію різницю між номер CORP i набуттям статусу, дякую
-
Сорі я щось туплю,а це групи по даті отримання AOR чи щось інше ?
-
Попросіть Вас прийняти і скажіть, що у Вас є слот у це ж консульство але на іншу дату. Вони йдуть на зустріч, але нагадають відмінити запис і показати підтвердження. Я прямо у віконечко при них показувала, як відміняю запис. Але підготуйте всі документи заздалегідь, тоді набагато легше.
-
Прочитав в одному чаті що час опрацювання заявки залежить до прикладу,якщо прийшов до запрос на доки то тоді ваша справа автоматично може не відкриватися ними від 1-4 неділь поки deadline не спливе,так вони дають час людям на збір документів
-
Не всегда. Но обычно.
-
Читайте мой комментарий выше. Отклонят и что дальше? В чем проблема "не дай бог"? Будем идти на гуманитарную.
-
Я дозвонилась таки сегодня в IRCC и мне сказали на мою идею - You can try! Также посоветовали ответить письмом на портал 2 еще раз с просьбой срочного рассмотрение по этой причине. Также она сказала, что максимум это - вашу заявку вернут. Если до AOR, то будет полный рефанд, если по какой-то причине отклонение после AOR, то за processing fee не вернут