PR CUAET
-
Прочитав в одному чаті що час опрацювання заявки залежить до прикладу,якщо прийшов до запрос на доки то тоді ваша справа автоматично може не відкриватися ними від 1-4 неділь поки deadline не спливе,так вони дають час людям на збір документів
-
Не всегда. Но обычно.
-
Читайте мой комментарий выше. Отклонят и что дальше? В чем проблема "не дай бог"? Будем идти на гуманитарную.
-
Я дозвонилась таки сегодня в IRCC и мне сказали на мою идею - You can try! Также посоветовали ответить письмом на портал 2 еще раз с просьбой срочного рассмотрение по этой причине. Также она сказала, что максимум это - вашу заявку вернут. Если до AOR, то будет полный рефанд, если по какой-то причине отклонение после AOR, то за processing fee не вернут
-
Вітаю! Якщо ваша старша дитина до 18 років то такі витрати на догляд за дитиною не є витратами для податкових цілей..і child care expenses вони йдуть до витрат одного з батьків чий дохід менше. Тобто це не в self-employed expenses.
-
А що це таке ? що перевіряють ?
-
Я вибачаюсь, а різницю треба оплачувати? Якщо ще не подавав до 30 квітня
-
Там повинна бути декларація. Усі LOE у додаткових полях. Умови програми - наявність родичів з певним статусом. З юридичної точки зору дата статусу PR це конкретна дата. Ви б змогли заїхати у Канаду маючі листа у якому є погодження візи, але візи ще не має? 100% ні. Це Вам приклад як на це дивитися іміграційна служба. Будуть ще щанси привезти Вам сюди рідних. На цю програму теж коли їхали ніхто не розраховував. Вам легко дався PR щоб мати будь-яку верогідність його втратити?
-
Так, але не лист «Congrats. You’re PR”. Статусу в мене немає
-
Написали вам
-
Справа взагалі не в цьому. А в тому, що навіть якщо через місяць статус отримаю, мене вже аппрувнули.