PR CUAET
-
А що це таке ? що перевіряють ?
-
Я вибачаюсь, а різницю треба оплачувати? Якщо ще не подавав до 30 квітня
-
Там повинна бути декларація. Усі LOE у додаткових полях. Умови програми - наявність родичів з певним статусом. З юридичної точки зору дата статусу PR це конкретна дата. Ви б змогли заїхати у Канаду маючі листа у якому є погодження візи, але візи ще не має? 100% ні. Це Вам приклад як на це дивитися іміграційна служба. Будуть ще щанси привезти Вам сюди рідних. На цю програму теж коли їхали ніхто не розраховував. Вам легко дався PR щоб мати будь-яку верогідність його втратити?
-
Так, але не лист «Congrats. You’re PR”. Статусу в мене немає
-
Написали вам
-
Справа взагалі не в цьому. А в тому, що навіть якщо через місяць статус отримаю, мене вже аппрувнули.
-
Ну всё всё, простите, я понимаю, может не совсем задаю правильные вопросы, не горячитесь если что, просто нервничаю и всё, хочется сделать его всё правильно до ума) Спасибо
-
Я нічого не ховаю від них, щоб отримати місреп. І все. Якщо вони не хочуть це розглядати, whatever, до чого тут залякування втратою ПР.
-
Так, бо їй сказала, що декларацію підписувати також не буду, тобто не буду заявляти що я вже PR. Те, що ви показуєте умови програми - все вірно, проблема лише в тому, що за не виконання умов, можуть просто відхиляти заявку. Місреп є вірогідність отримати, якщо наприклад підписати декларацію.
-
І я. І таких більшість. Але є й щасливчики
-
З Торонто . Подали маму у листопаді 2023 року за програмою Ukraine Family Reunification Public Policy. У January 2024 мама здала відбитки пальців, і ми отримали два листи з різницею в 3 хвилини від IRCC: У першому листі був перелік усіх можливих документів, які потрібно подати, включаючи медичну комісію, довідку про несудимістьта фінансову інформацію. У другому листі запросили лише довідку про несудимість, без згадки про медичний огляд чи фінансові документи. Мама пройшла медичний огляд (IME) у квітні 2022 року за програмою CUAET, і ми не впевнені, чи потрібно зараз проходити новий медогляд для PR. Також 27 August 2024 числа надіслали її разом із перекладом у відповідь на той самий електронний лист офіцера (тільки файл з дії та переклад з печаткою перекладача) , як було зазначено в листі від HM-Toronto. Коли на вашу думку очікувати наступний етап ?