PR CUAET
-
Ну всё всё, простите, я понимаю, может не совсем задаю правильные вопросы, не горячитесь если что, просто нервничаю и всё, хочется сделать его всё правильно до ума) Спасибо
-
Я нічого не ховаю від них, щоб отримати місреп. І все. Якщо вони не хочуть це розглядати, whatever, до чого тут залякування втратою ПР.
-
Так, бо їй сказала, що декларацію підписувати також не буду, тобто не буду заявляти що я вже PR. Те, що ви показуєте умови програми - все вірно, проблема лише в тому, що за не виконання умов, можуть просто відхиляти заявку. Місреп є вірогідність отримати, якщо наприклад підписати декларацію.
-
І я. І таких більшість. Але є й щасливчики
-
З Торонто . Подали маму у листопаді 2023 року за програмою Ukraine Family Reunification Public Policy. У January 2024 мама здала відбитки пальців, і ми отримали два листи з різницею в 3 хвилини від IRCC: У першому листі був перелік усіх можливих документів, які потрібно подати, включаючи медичну комісію, довідку про несудимістьта фінансову інформацію. У другому листі запросили лише довідку про несудимість, без згадки про медичний огляд чи фінансові документи. Мама пройшла медичний огляд (IME) у квітні 2022 року за програмою CUAET, і ми не впевнені, чи потрібно зараз проходити новий медогляд для PR. Також 27 August 2024 числа надіслали її разом із перекладом у відповідь на той самий електронний лист офіцера (тільки файл з дії та переклад з печаткою перекладача) , як було зазначено в листі від HM-Toronto. Коли на вашу думку очікувати наступний етап ?
-
Я вже навіть відповідати втомилася тим, хто лякає мене, що я втрачу ПР
-
Понимаю, и тоже нервничаю. Но misrepresentation точно не про эту ситуацию.
-
150 дол
-
Если для вас «You can try” это официальный ответ, то мы с вами говорим на разных языках, честно