PR CUAET
-
Консультант дав офіційну відповідь від IRCC? Чи консультант своїм статусом у Канаді ризикє?
-
Геннадий, человеческий фактор - ошибочно оценить себя в анкете выше, тем самым, завысив средний критерий отбора из пула, вы учитываете? Так и будем в пуле сидеть и ждать, пока ошибочные анкеты отсеют. Ждем критерии АОС! Может голодные летние игры были нам больше понятны и по плечу 😂
-
Ще питання скільки зараз очікування нового паспорту приблизно? Якщо залишається 4 місяці до кінця строку перміту і паспорту , чи є шанс встигнути ?
-
Дякую, Тобто потрібно реєструватися в резерв та ловити слот , правильно вас зрозуміла ?
-
Сплошной рандом
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка щодо Francophone Mobility work permit. Якщо я працюю вже майже 2 роки у одного роботодавця, і мені обіцяють допомогти подати на цей ворк-перміт, то чи маю я надію отримати додаткових 50 балів? І коли ті бали зараховуються у express entry, одразу, чи після року роботи по тому новому ворк перміту?
-
Забукав на вересень 2025 місяць тому і шось ніфіга не прийшло 😅
-
Одно приложение для всех ваших нужд Word, Excel, PowerPoint и PDF. Получить приложение Microsoft 365: aka.ms/GetM365 Добрий день. Оформте, будь ласка, Ваше звернення з дотриманням вимог Закону України "Про звернення громадян". Зверніть увагу на дані, які необхідно вказати (форма звернення у вкладенні листа). З повагою Управління по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації.
-
Він виїхав з України задовго до війни, але дякую що наголосили на цьому. Чи процес продовження значно відрізняється від отримання нового паспорту? Чи не знаєте на скільки продовжують паспорти зараз? З продовженням як я розумію ми встигнемо податися на новий ворк перміт. Також він має військовий документ , як я розумію, але він був отриманий ще о 90х роках з позначкою не годного до служби. Чи цього буде достатньо для реєстрації на резерв + Дякую, почитаю ще ту гілку🙂
-
100% на різних. Для мене є чітке поняття умов програми. Є ще Гуманітарна програма, ось там дійсно рішення підходите Ви під програму чи ні приймає офіцер. Це Ваш ризик, Вас попередили у чаті дуже багато людей.
-
Продовжують в живій черзі за пів години- годину. І встигнете з ВП без проблем. Проблема що він вчасно не оновив свої дані в Резерві. Дай боже все підтягнеться без проблем. Бо якщо ні то треба буде купу рухів робити щоб добитися від ТЦК зміни статусу...